Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air anunță o nouă rută către Grecia

Wizz Air a anunțat o nouă rută din București către Salonic.

Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 RON.

Începând cu data de 30 octombrie 2023, pasagerii români din București și împrejurimi sunt așteptați să se îmbarce pe zborurile directe spre Salonic. Cu o istorie care datează din cele mai vechi timpuri și un rol important în Imperiul Bizantin, Salonic oferă tuturor vizitatorilor amestecul perfect de istorie, natură și cultură, pe tot parcursul anului.

Un oraș atractiv

Turiștii pot explora principalele teatre ale orașului, cum ar fi Teatrul Societății de Studii Macedonene, care găzduiește Teatrul Național, Teatrul Regal, Teatrele Pământului și Pădurii – ambele amfiteatre în aer liber ce oferă o priveliște minunată asupra orașului – și muzee captivante, precum Muzeul Arheologic din Salonic și Muzeul Culturii Bizantine. Iubitorii de natură vor găsi situri arheologice și grădini impresionante în Salonic.

Salonic nu este bogat doar în istorie și cultură, ci se mândrește și cu plaje minunate de-a lungul coastei sale, făcându-l destinația perfectă pentru o vacanță completă. Plajele orașului oferă ape cristaline și țărmuri nisipoase, oferind o evadare din viața urbană. Indiferent dacă preferați să faceți plajă, să înotați sau să vă bucurați de sporturi nautice, plajele din Salonic au câte ceva pentru toată lumea.

Orașul este, de asemenea, renumit pentru principalele sale străzi comerciale, pline de viață. Strada Tsimiski, Mitropoleos și bulevardul Proxenou Koromila sunt cele mai faimoase străzi comerciale ale orașului. Acesta este cunoscut de mult timp în Grecia pentru cultura sa vibrantă, având cele mai multe cafenele și baruri pe cap de locuitor din orice oraș european sau una dintre cele mai bune vieți de noapte și cel mai bun divertisment din țară.

Salonic oferă amestecul ideal de activități care permit vizitatorilor să-i descopere cultura și să se relaxeze pe plajă, pentru o vacanță de neuitat.

 

RUTĂ ZILE ÎNCEPÂND CU DE LA
București-Salonic Sezonul de iarnă 2023:luni, vineri

 

Sezonul de vară 2024:marți, joi, sâmbătă

30 octombrie 2023 RON 99 / EUR 19.99

 

 

Exit mobile version