Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air anunță trei rute noi, către Grecia și Luxemburg

Wizz Air a anunțat noi rute dinBucurești către Luxemburg și Skiathos, precum și din Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 149 RON.

Călătorii români care pleacă de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București au șansa de a vizita două noi destinații, printre care și Luxemburg, destinație de călătorie populară datorită vechilor cetăți, peisajelor pitorești și văilor care produc unele dintre cele mai bune vinuri din lume. Una dintre principalele atracții este Centrul Vechi al orașului. Conservat într-un mod minunat, acesta a fost desemnat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. Turiștii pot descoperi locuri frumoase, cum ar fi Place d’Armes, o mică piață din zona pietonală, Chemin de la Corniche, cel mai frumos „balcon” din Europa, liftul panoramic Pfaffenthal și grandiosul Palat Ducal.

Skiathos este una dintre cele mai verzi insule din Arhipelagul insulelor Sporade, Grecia, care te poate surprinde cu plajele aurii, natura, pădurilebogate și viața de noapte efervescentă. Insula este pitorească, neatinsă, cu apa cristalină a Mării Egee. Cea mai faimoasă și vizitată plajă este Koukounaries, considerată a fi una dintre cele mai frumoase plajela Marea Mediterană. Skiathos combină tot ceea ce este necesar pentru o vacanță de vară perfectă: coaste uimitoare, hoteluri de lux, servicii extraordinare pentru clienți, mese rafinate și o mulțime de locuri unde te poți bucura de apus.

Pasagerii care pleacă de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timişoara pot rezerva acum zboruri directe către fermecătoarea insulă Zakynthos, renumită pentru plajele sale, apa albastră, peșterile sulfuroase din jur, atmosfera de petrecere și stâncile maiestuoase. Zakynthos îi va surprinde pe turiști datorită priveliștilor sale romantice la apus de soare, excursiilor cu barca în peșteri, mâncărurilor

 

Exit mobile version