Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air continuă să sprijine refugiații ucraineni. Există în continuare locuri GRATUITE disponibile

Wizz Air a anunțat că încă există un număr semnificativ de locuri gratuite disponibile pentru refugiații ucraineni și care pot fi rezervate pentru toate zborurile către Europa continentală, cu plecare din țările de graniță ale Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România).

De asemenea, compania aeriană a prelungit perioada de valabilitate pentru aceste bilete gratuite de la sfârșitul lunii martie până în data de 10 aprilie 2022.

Avioane mai mari,  zboruri suplimentare

“Dorim să îi asigurăm pe toți refugiații ucraineni că încă există locuri libere disponibile pe multe dintre rutele noastre, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Budapesta, Gdansk, Cracovia și Katowice. Deși unele rute la anumite date au fost mai solicitate decât altele și, din păcate, s-au epuizat deja, continuăm să monitorizăm rezervările și să oferim noi locuri acolo unde este posibil. De asemenea, Wizz Air continuă să adauge avioane mai mari și zboruri suplimentare din țările de graniță către Europa pentru a sprijini circulația refugiaților ucraineni, în funcție de nevoi”, spune compania.

Tarife speciale

Wizz Air continuă să ofere un tarif specialde 29,99** de euro pentru toate celelalte zboruri (excluzând Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare), precum și un tarif de 69,99** de euro pentru toate zborurile către Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, pentru a sprijini refugiații ucraineni, indiferent unde se află acum.

Procedură de rezervare

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor pot face acest lucru accesând https://wizzair.com/#/rescue.

Biletele gratuite rămase și tarifele speciale vor fi disponibile pentru călătorii până în data de 10 aprilie 2022.

Pasagerii vor trebui să introducă numărul pașaportului ucrainean (pașaport străin folosit pentru călătoria în afara țării) în momentul rezervării pentru a se califica pentru locurile gratuite, și li se va cere, de asemenea, să prezinte pașaportul ucrainean în momentul check-in-ului.

Wizz Air încurajează toți clienții să fie prezenți la aeroport cu cel puțin trei ore înaintea zborului, pentru a avea suficient timp pentru a trece prin check-in, controlul de securitate și procedurile de sănătate și siguranță specifice aeroportului.

*Bilete gratuite:
Numărul indicat de bilete (100.000) la prețul de 0 EUR se aplică până la limita disponibilității pentru zborurile selectate cu plecare în martie 2022. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

**În ceea ce privește tarifele de 29,99 EUR și 69,99 EUR:
Preț pe un segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (maximum 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

Exit mobile version