Site icon Editia de Dimineata

Wizz Air este “Compania aeriană a anului”

Wizz Air a fost desemnată „Compania Aeriană a Anului” în cadrul Air Transport Awards. Premiul i-a fost înmânat lui József Váradi, Chief Executive Officer al Grupului Wizz Air, la gala evenimentului din Montreal, care a avut loc simultan cu Simpozionul de Transport Aerian din 2023, alături de lideri din industrie.

Air Transport Awards sunt premii internaționale organizate de și pentru industria transportului aerian. Premiile sunt o recunoaștere a excelenței și a realizărilor din aviație. Distincțiile anuale sunt acordate organizațiilor, companiilor și liderilor industriei transportului aerian.

József Váradi, Chief Executive Officer al Grupului Wizz Air, a spus: „Sunt recunoscător pentru faptul că pot să accept premiul pentru «Compania Aeriană a Anului» în numele întregii echipe Wizz Air. Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere și cea mai ecologică din lume. Oferim clienților noștri servicii excelente la cele mai mici tarife posibile în rețeaua WIZZ de 1.000 de rute, în 55 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. Acest premiu este o recunoaștere a efortului celor 8.000 de angajați ai noștri de a face zborul accesibil pentru toată lumea.”

 

Exit mobile version