Site icon Editia de Dimineata

WizzAir caută persoane cu capul în nori. Vrea cineva să aplice pentru job-uri de piloți sau însoțitori de bord?

Sunt semne de primăvară la 10.000 de metri altitudine. Vă vorbește căpitanul pentru a vă anunța că tocmai am început o campanie de recrutare…

Un semn bun că pandemia este pe sfârșite. Crește numărul rezervărilor , iar companiile aviatice se pregătesc de introducerea de noi curse și recrutează personal navigant. Ce știri mai bune doriți?

Wizz Air  își continuă eforturile de recrutare în Europa, inclusiv în România, și urmărește să angajeze mai mulți însoțitori de zbor și piloți în cadrul bazelor din rețeaua sa.

Unsprezece evenimente de recrutare vor avea loc doar în România în lunile februarie și martie pentru candidații aspiranți. Cei care au visat dintotdeauna la o carieră în nori și doresc să participe se pot înscrie AICI.

Evenimente în principalele orașe

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de zbor, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul următoarelor două luni. Acestea vor avea loc în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Bacău și Craiova, oferind însoțitorilor de zbor aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air și de a aplica în aceeași zi pentru o poziție vacantă în echipa companiei aeriene.

Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Se caută și piloți

În același timp, Wizz Air recrutează noi piloți, care vor avea oportunitatea de a opera flota modernă, nouă și sustenabilă a companiei  aeriene,formată din aeronave Airbus A320 și A321 și aflată în continuă creștere.

Compania aeriană întâmpină înscrierile venite din partea comandanților și prim-ofițerilor experimentați, precum și din partea celor fără nicio experiență de zbor. Candidații interesați pot aplica online AICI

Iată și locurile de întâlnire

Exit mobile version