Site icon Editia de Dimineata

Zelenski, invitat la talk-show-ul lui David Letterman. Netflix va difuza în curând interviul

Jurnalistul american David Letterman s-a deplasat la Kiev pentru un episod de sine stătător al show-ului „My Next Guest Needs No Introduction” de la Netflix.

Interviul va fi difuzat ca un episod de sine stătător al emisiunii “My Next Guest Needs No Introduction” înainte de sfârșitul anului (nu a fost stabilită o dată anume). Interviul va fi primul emisiunii cu un șef de stat în timpul mandatului; Letterman l-a intervievat pe fostul președinte al SUA Barack Obama în primul episod al emisiunii My Next Guest în 2018.

“My Next Guest Needs No Needs No Introduction” prezintă interviuri de format lung între Letterman și un invitat. În cele patru sezoane și 24 de episoade ale emisiunii au fost invitați, printre alții, Will Smith, Tina Fey, Kim Kardashian, Lizzo, Howard Stern și Malala Yousafzai. Nu se știe încă nimic despre un al cincilea sezon”, scrie Hollywood Reporter.

Informația a fost distribuită și de Ambasada Ucrainei la București.

“În curând, Netflix va prezenta un nou interviu al legendarului prezentator de televiziune american David Letterman.

Următorul său invitat, Volodimir Zelenski, nu are nevoie de nicio prezentare, dar are multe de spus despre viața și rezistența țării aflate în război.

În spiritul epocii noastre, episodul a fost înregistrat în metroul din Kiev. Ar trebui să fie o experiență destul de captivantă pentru David și telespectatorii săi de realitate ucraineană”.

 

Exit mobile version