Site icon Editia de Dimineata

Zodiile care vor găsi adevărata dragoste în luna mai

sursa: fr.aleteia.org

Astrologii vorbesc despre norocoşii care îşi vor găsi iubirea în luna mai. Deşi cele trei zodii se tem de suferinţă, în loc să fugă, vor rămâne să construiască povestea de dragoste la care au visat până acum.

sursa: horoscopcafe.ro

În mai, acest semn de pământ îşi va înfige rădăcinile pentru a căpăta cât mai multă stabilitate. Acest lucru îi va da curajul de a se îndrepta către persoanele compatibile, având convingerea că toate problemele inimii vor dispărea odată cu intrarea într-o nouă relaţie. Taurul se dezvoltă când este implicat într-o relaţie. Când îşi găseşte cu adevărat persoana potrivită, dragostea lui poate înflori într-un ecosistem care susţine viaţa în toată abundenţa ei. Odată cu începerea acestui nou sezon de creştere, Taurul va simţi puterea inimii în toată capacitatea sa, folosind-o pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubeşte, potrivit elitedaily.com

sursa: horoscopcafe.ro

Contrar credinţei populare, Vărsatorul este greu de convins să se implice într-o relaţie. Fix când crezi că l-ai convins să se apropie, se comportă de parcă îşi doreşte să fugă în celălalt capăt al galaxiei. De data aceasta însă nu va mai scăpa. În luna mai are toate şansele să se îndrăgostească nebuneşte. Deşi proiectează propriile temeri asupta persoanei iubite, va încerca să-şi rezolve singur micile derapaje emoţionale. În loc să fugă, va rămâne să construiască povestea de dragoste la care a visat până acum.

sursa: horoscopcafe.ro

Ultimele trei luni au oferit Săgetatorului lecţii neaşteptate care l-au adus mai aproape de dorinţele inimii lui. Lucruri la care nici nu visa, au devenit extrem de accesibile. Aceste experienţe l-au pregătit pentru a-şi accepta vulnerabilitatea în faţa dragostei adevărate. Va accepta că are nevoie de iubire şi că este pregătit să facă loc în viaţa lui unei alte persoane. Cu toate acestea, Sagetătorii trebuie să analizeze îndeaproape dacă acţiunile lor nu blochează fluxul iubirii, teama de suferinţă determinându-i să construiască ziduri în jurul lor.

Exit mobile version