20 ianuarie 2023, 7:35

1.200 de angajați ai Twitter au demisionat

După disponibilizările masive făcute la începutul lunii la Twitter, un mare număr dintre angajaţii companiei şi-au prezentat acum demisia, forţaţi de ultimatumul dat de noul proprietar al firmei.

În prima parte a săptămânii, Elon Musk le-a dat de ales angajaţilor Twitter care au supravieţuit concedierilor între a lucra intens la un program prelungit şi a părăsi compania, amintește News.ro.

Iniţial, după ultimatumul lui Elon Musk, s-a vorbit de sute de demisii. Însă surse interne citate de New York Times susţin că pe 17 noiembrie peste 1.200 de angajaţi au ales să părăsească de bunăvoie compania.

După concedieri, Twitter rămăsese cu aproximativ cu jumătate dintre cei 7.500 de angajaţi pe care îi avea înainte de achiziţionarea companiei de către Elon Musk. Acum, se pare că în cadrul companiei mai lucrează în jur de 2.500 de oameni.

Aceleaşi surse spun că multe sisteme interne nu mai sunt în grija nimănui. Cei care şi-au dat demisia pe 17 noiembrie susţin că şi-au oprit singuri accesul la soluţiile interne de comunicare, deoarece nu mai existau oameni de HR care să facă asta.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol