3 iunie 2020, 23:31

10 trucuri psihologice prin care vei obține tot ce-ți dorești

Oamenii sunt greu de înțeles de cele mai multe ori, și asta pentru că fiecare este diferit, în funcție de caracter și alte elemente definitorii. Însă, mintea umană este în permanență schimbare, astfel, antrenată corect, o putem folosi pentru beneficii proprii.

Pentru a obține ce ne dorim în majoritatea cazurilor, putem să ne ajutăm de câteva trucuri psihologice, cum ar fi:

  • 1. Cel putin o dată în viață te-ai temut de faptul că nu ești plăcut, așa că, dacă vrei să ajungi mai repede la sufletul cuiva, cere-i o favoare, nesemnificativă. Cei mai mulți te vor ajuta, întrucât oamenii sunt destul de săritori la lucrurile simple, ceea ce va forma o comunicare de început, în sensul bun.
  • 2. Când e aglomerat și vrei să treci cu ușurință printre mulțime, privește fix locul în care vrei să ajungi. Inconștient, oamenii privesc în ochii persoanelor din jur pentru a-și stabili propriul traseu, așa că vor anticipa pașii tăi și-ți vor face loc.

sursa: volynnews.com

  • 3. Dacă nu te descurci cu transportarea unui lucru greu și vrei să ceri ajutorul, cel mai bine este să o faci în timp ce predai acel „ceva”, de ce? Pentru că în general o persoană este mai atentă la ceea ce face, ci nu la ce vorbește sau aude, ceea ce înseamnă că vor prefera să te ajute decât să te întrerupă.
  • 4. De foarte multe ori ai impresia că ești urmărit de privirea cuiva, dar nu știi cum să verifici asta fără să fii observat? Nimic mai simplu, cască, dacă și persoana respectivă face același lucru, ați primit răspunsul.

  • 5. Fiecare avem pretenția de a primi un anumit comportament din partea celui de lângă, așa că pentru a obține rezultatele dorite, trebuie să-i pui anumite limite, dar în același timp să-i oferi impresia că are și el o implicare destul de mare. Trebuie să ii lași să iluzioneze, de exemplu că el deține controlul, când, de fapt, tu ești cel care a luat decizia.
  • 6. În altă ordine de idei, dacă vrei să fii, sau măcar să pari un bun ascultător, când ai o discuție, parafrazează cuvintele persoanei din fața ta. Acest truc îl va face pe celălalt să creadă că ai ascultat îndeajuns încât să înțelegi tot ce ți-a spus.
  • 7. Cu siguranță vi s-a întâmplat de foarte multe ori să aveți o piesă în minte de care nu reușiți să scăpați, așa că singura modalitate de a păcăli psihicul, este să o ascultați în întregime, pentru că atunci alungați ideea de „neterminat” și creierul va lucra în interesul dumneavoastră.

sursa: publika.md

  • 8. Dacă dorești ca cineva să fie de acord cu tine, dă din cap aprobator. Este cel mai bun mod de a obține aprobare, deoarece, cu siguranță cei prezenți te vor urma inconștient. Acest gen denotă faptul că ești o persoană sigură pe tine, fapt ce pe mulți îi intimidează și lasă teren pentru tine.
  • 9. Când întâlnești pe cineva pentru prima dată și vrei să pornești cu dreptul, înainte de a vă împreuna mâinile, asigură-te că sunt încălzite. Mâinile reci fac majoritatea persoanelor să-și iasă din zona de confort, pe când, mâinile calde emană pozitivitate, potrivit viataverdeviu.ro.
  • 10. Iar ca un ultim truc, pe care-l puteți folosi cu succes, este cel legat de câștigarea încrederii celor din jur. Dacă vrei ca cineva să se încreadă în sfatul tău, adaugă faptul că știi anumite lucruri de la bunicii sau părinții tăi, deoarece cu toții înclină să asculte de cei mai în vârstă.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.