CITIRE

100.000 de euro pentru stații de autobuz ca în Dub...

100.000 de euro pentru stații de autobuz ca în Dubai

În Brazi, Județul Prahova, vor fi amplasate stații de autobuz ca în Dubai. Autoritățile au alocat pentru acest proiect suma de 100.000 de euro.

În Brazi urmează să fie amplasate 10 astfel de stații, din sticlă, acoperite, cu uși și cu scaune, dar și cu un design atrăgător. Primăria comunei Brazi, județul Prahova, a anunțat, vineri, pe o rețea de socializare, că intenționează să monteze stații noi de autobuz, anunțul fiind însoțit și de o fotografie.

„Confort și respect pentru cetățenii comunei Brazi. Viitoarele stații de autobuz! Unicat în România!” – a scris Primăria Brazi.

Primarul Radu Leonaș, a declarat, unui corespondent Mediafax, că viitoarele stații de autobuz vor arăta ca cele din Dubai, întrucât acelea l-au inspirat și le are ca model.

„Așa aș vrea să arate și să iasă. Facem schițe, astea sunt ca model, așa le-am gândit, de acolo m-am inspirat” – a declarat Leonaș.

Primarul a afirmat că banii au fost deja alocați, fiind vorba de aproximativ 100.000 de euro.

„Am alocat banii necesari acestui proiect. O stație va costa undeva la 10.000 de euro. A fost alocată suma de aproximativ 100.000 de euro. Am votat bugetul aseară. Bani avem în buget, nu sunt probleme.” – a încheiat primarul din Brazi.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.