13 august 2020, 15:11

„100 pentru România” – demers muzical unic în anul Centenarului Marii Uniri

ParkLake Shopping Center găzduiește la 24 octombrie 2018, ora 19:00, proiectul ,,100 pentru România” – un eveniment organizat în premieră în București, într-un centru comercial. În cadrul acestuia, 100 de artiști, din patru generații diferite, se unesc într-o singură trupă, proiectul fiind astfel un demers muzical unic în România prin amplitudine și mesaj.

Într-un eveniment de 100 de minute de muzică legendară susținut de 100 de voci și instrumente diferite, ariștii vor aduce un tribut unic muzicii și culturii românești; piese care au impactat societatea românească și românii de pretutindeni și au bucurat și inspirat generații întregi și încă o mai fac și astăzi.

3 scene, 100 de artisti, un proiect unic

Cele mai cunoscute și îndragite piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi vor fi aduse în fața publicului de la ParkLake Shopping Center, de către Florin Grigoraș, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Dan Bittman, Cristi Minculescu, Paul Ciuci, Adrian Despot, Stefan Boldijar, Adrian Despot, Roman Iagupov și Flavius Buzilă. Proiectul este organizat de Asociația Cultural – Artistică Hara, finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale

Sursa facebook.com

Centenarul n-ar trebui să fie doar prilej pentru vorbe frumoase, ci mai ales o ocazie pentru fapte care să inspire. A fi uniți nu înseamnă a fi toți la fel, ci a avea un țel comun, acela de a nu fi doar români, ci români mai buni. Care contribuie, inspiră și dau mai departe. Pentru acesta am creat proiectul <<100 pentru România >>. Pentru ca muzică deschide minți și atinge inimi. Pentru că muzica unește acolo unde orice altceva pare sa dezbine.”, a declarant Flavius Buzilă, managerul proiectului “100 pentru România”, potrivit evz.ro.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.