CITIRE

15 mai – Ziua Internațională a Familiei

15 mai – Ziua Internațională a Familiei

Încă din 1993, în data de 15 mai, se sărbătorește „Ziua Internațională a Familiei”!

Deși sensul cuvântului „familie” a luat diverse forme de-a lungul timpului, factorii principali fiind tendințele globale și schimbările demografice, Națiunile Unite încă mai recunosc  familia ca unitate de bază a societății.

Prin acest eveniment, se promovează apropierea dintre membrii unei familii, conștientizarea problemelor din interiorul ei și găsirea unei rezolvări în acest sens.

Sursa: suntmamica.ro

An de an, „Ziua Internațională a Familiei” a sensibilizat mii de persoane, salvând de asemenea o multitudine de familii de la destrămare.

Obiectivul principal este acela de a accentua importanța familiei, prin oferirea oportunității de a schimba perspectiva, îndreptând toate punctele de interes asupra legăturii familiale. Prin asta sunt promovate valori precum toleranța, respectul, împărțirea sarcinilor casnice și combaterea tuturor formelor de violență în familie.

Ediția din 2018 dezbate rolul familiilor și al politicilor familiale în societățile pașnice și al incluziunii în strategia de dezvoltare durabilă.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.