19 septembrie 2020, 14:46

19 trasee montane recondiționate, amprenta proiectului ReMarking Romania

Munții Carpați sunt o minunăție și o mândrie pentru România. Peisajele din munți te pot lăsa de multe ori fără cuvinte, însă este foarte important ca fiecare dintre noi să se implice pentru a îmbunătăți și a menține această frumusețe care impresionează.

În acest context, s-a lansat cel mai amplu proiect de recondiționare a traseelor montane, numit ReMarking Romania, anul acesta la ediția a doua. Acesta este organizat de ArtTour Romania și de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Predeal și Salvamont Predeal și are loc la sfârșitul săptămânii, în perioada 15-17 septembrie.

Prima ediție a fost un real succes, reușind să recondiționeze 8 trasee montane din masivul Piatra Craiului și să fructifice zona turistică din Dâmbovicioara. Anul acesta atenția organizatorilor a fost îndreptată înspre zona Predeal unde s-au recondiționat 19 trasee montane din 4 masive, mai exact din Bucegi, Piatra Mare, Postăvaru și M-ții Baiului.

Printre beneficiile anunțate odată cu acest eveniment se regăsesc: creșterea vizibilității stațiunii montane Predeal, atragerea unui număr mai mare de turiști pe cele 19 trasee montane, valorificarea potențialului turistic și gastronomic al stațiunii montane Predeal și crearea de noi legături între pasionații de munte, natură și turism.

Cei peste 150 de voluntari implicați în acest proiect care schimbă fața zonei Predeal, se vor putea bucura de plimbări pe traseele montane recondiționate, iar seara se vor putea delecta cu o cină din gastronomia tradițională.

ArtTour Romania este prima asociație de publicitate turistică în 5 limbi străine care promovează România prin proiectele sale, iar misiunea lor se bazează pe identificarea motivelor care îi determină pe oameni să aleagă o destinație și astfel, asociația construiește programe integrate de marketing pentru a-i atrage către România – folosind internetul, rețelele sociale, marketing direct și mass-media, informează site-ul oficial al ArtTour Romania.

Mai multe despre evenimentul ReMarking Romania V 2.0 poate fi găsit pe pagina de Facebook a evenimentului.

[Sursă imagine: calatorcudor.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.