19 mai 2024, 23:57

20 de ani de perseverență i-au adus unui canadian premiul cel mare la loterie. Află cum a câștigat

Un canadian a reușit să câștige la loterie un premiu de peste 60 de milioane de dolari, jucând vreme de mai bine de 20 de ani aceleași numere și a reușit să ofere tuturor o lecție: perseverența va fi tot timplul cheia spre succes, potrivit Agerpres.

Bon Truong a aut însă nevoie de o perioadă de 10 luni, până a se prezenta în fața autorităților pentru a-și revendica premiul. Bărbatul a câștigat marele premiu „jackpot” al loteriri LOTTO MAX în octombrie 2018, însă vestea l-a luat atât de mult prin surprindere, încât a avut nevoie de timp pentru a se obișnui cu ideea că este milionar peste noapte.

Am luat biletul tipărit acasă şi m-am uitat îndelung la numerele de pe tichet, timp de multe ore în acea zi. Nu-mi venea să cred!, a declarat câştigătorul, citat într-un comunicat publicat de Western Canada Lottery Corporation (WCLC), potrivit Agerpres.

Ca fiecare persoană care dorește să își încerce norocul și canadianul a avut supersitițiile sale. A jucat vreme de 20 de ani o combinație de zile de naștere ale membrilor familiei sale, dar și date importante pentru el: : 2, 3, 4, 8, 9, 20 şi 30.

„Am început să mă gândesc ce va însemna acest câştig pentru familia mea. Mi-am dat seama că va schimba multe lucruri şi am vrut să mă asigur că eram cu toţii pregătiţi pentru aceste schimbări”, a declarat canadianul.

„Aşadar, iată-ne aici, 10 luni mai târziu! Suntem pregătiţi!”, a adăugat el, potrivit Agerpres.

Canadianul are chiar și un plan, pe care vrea să îl pună în aplicare astfel încât să poată cheltui banii chibzuit, activitățile sale sunt echilibrate și alternează. Vrea să își cumpere o casă nouă, să își satisfacă micile plăceri, iar restul banilor dorește să îi pună într-un cont de economii,

„Primul lucru pe care mi l-am spus a fost acesta: ‘Acum voi putea să plătesc pentru tot ce vreau să cumpăr!’ Şi am fost fericit gândind că voi putea să fac doar acest lucru. De asemenea, ne vom cumpăra o casă nouă şi voi deschide un cont de economii care să ne asigure viitorul”, a adăugat canadianul, potrivit Agerpres.

Sursă Foto: people.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol