21 iunie 2024, 5:02

300 de expozanți străini și români vin la Forumul de Afaceri Orientul Mijlociu-Africa-Romania

Între 15 și 17 mai, între orele 09:00 – 17:00,  la Palatul Parlamentului va avea loc Forumul de Afaceri Orientul Mijlociu-Africa-Romania (FAOMAR), Conference & Expo.

Prin intermediul acestui eveniment se urmărește promovarea relațiilor de afaceri, precum import-export, servicii, venture-capital între România și statele din Orientul Mijlociu și Africa. Organizatorii își propun întărirea relațiilor economice dintre România și țările din Orientul Mijlociu și Africa.

La Forum intenționează să participe 300 de expozanți atât din România, cât și din străinătate și 30.000 de vizitatori, conform paginii evenimentului.

Evenimentul nu se află la prima ediție, fiind organizat și în anii anteriori.

De exemplu, relațiile economice dintre România și Africa de Sud au evoluat în ultimii ani, fiind încheiate și acorduri juridice precum Acordul de cooperare economică din 1993, iar începând cu anul 2009, misiuni economice românești întreprind vizite oficiale în Africa de Sud pentru a încuraja relațiile economice.

În colaborare Emiratele Arabe Unite au mai avut loc forumuri și misiuni economice. Există raporturi de import cu produse electronice, cosmetice și raporturi de export cu produse chimice, metalurgice etc.

 

Foto cover: Facebook (FAOMAR)


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol