24 iunie 2024, 6:57

31 de zile de vară: filme romantice de vară difuzate de luni până vineri, la DIVA

Începând din luna mai DIVA va captiva publicul cu o nouă serie de filme romantice, care promite să aducă 31 de zile de vară petrecute în peisaje exotice precum Polinezia Franceză, Scoția și Hawaii.

Filmele de dragoste sunt programate de luni până vineri, de la ora 20:00 și de dimineață până seara în weekend, în intervalul 24 mai – 23 iunie.

31 de zile de vară include următoarele titluri:

 

Filme difuzate în luna mai:

 

 • 24 mai, ora 20:00 – „Echipa câștigătoare” („A Winning Team”, 2023). Filmul este difuzat în premieră pe post și spune povestea unei jucătoare de fotbal, Emily (Nadia Hatta), care face echipă cu un relaxat antrenor Ian (Kristoffer Polaha), pentru a ajuta echipa nepoatei ei să ajungă pe culmile sportului cu balonul rotund.
 • 25 mai, ora 20:00 – „Jocul dragostei  („Game of Love”, 2023). O nouă premieră la DIVA, filmul spune povestea lui Audrey (Kimberley Sustad) și Matthew (Brooks Darnell), care trebuie să creeze împreună un joc cu accente romantice.
 • 26 mai, ora 20:00 – „Dragoste în Santorini” („Love’s Greek to Me”, 2023). Ilana (Torrey DeVitto) și iubitul ei grec, Mike (Yannis Tsimitselis), merg în Santorini la o nuntă. La fața locului, Ilana e cerută de soție, iar viitoarea ei soacră preia rapid controlul situației. Filmul este difuzat în premieră la DIVA.
 • 27 mai, ora 20:00 – „În inima Texasului” („A Feeling of Home”, 2019). Antreprenoarea Abby (Jonna Walsh) încearcă să ascundă faptul că e originară din Texas, dar planurile îi sunt date peste cap de revenirea acasă și revederea iubitului ei din liceu, Ryan (Nathan Parsons).
 • 28 mai, ora 20:00 – „Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020). Lauren (Kat Graham) decide să renunțe la viața la oraș pentru a reveni acasă, în Seattle. Aici, Rob (Kendrick Sampson), cel care o ajută cu mutatul, își propune să o ajute să descopere atuurile orașului.
 • 29 mai, ora 20:00 – „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021). Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra o casă pe malul unui râu. Dar descoperă că în zonă se va construi un baraj, iar inginerul Riley (Morgan David Jones) ar putea fi singurul care poate să o ajute.
 • 30 mai, ora 20:00 – „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2020). Amy (Cindy Busby) ar vrea să devină fotograf, așa că pleacă în zona Lacurilor Pinewood pentru a fotografia o serie de cascade. Aici se îndrăgostește de Mark (Christopher Russell), un ghid local.
 • 31 mai, ora 20:00 – „Dragoste identică” („Identical Love”, 2021). Medicul Charlotte Hudson (Shae Robins) face voluntariat în străinătate unde îl cunoaște pe fratele geamăn al fostului ei logodnic (Mason D. Davis). Filmul este premieră la DIVA.

 

Filme difuzate în luna iunie:

 

 • 1 iunie – „Domnul Perfect” („Mr. Right”, 2023). Charlotte (Sierra Reid) scrie un editorial online despre iubire, dar nu crede în jumătatea perfectă. Nici măcar când se îndrăgostește de Liam (Tanner Gillman), un barista care îi este prieten.
 • 2 iunie – „Pețitoarea” („Ms. Match” 2023). Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles, unde lucrează pentru o companie de dating. Însă locul de muncă îi dă viața personală peste cap.
 • 3 iunie – „Aloha cu dragoste” („Aloha with Love”, 2022). Arhitecta Gemma (Tiffany Smith) zboară în Hawaii pentru a renova casa mătușii ei, cu ajutorul constructorului Ben (Trevor Donovan).
 • 4 iunie – „O vară de vis” (Summer of Dreams2016). O vedetă de muzică pop (Debbie Gibson) e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.
 • 5 iunie – „Două bilete spre paradis” („Two Tickets to Paradise”, 2022). Părăsiți amândoi de viitorii lor parteneri, Hannah (Ashley Williams) și Josh (Ryan Paevey) tot dau unul peste altul până ce ajung să petreacă luna de miere în același hotel.
 • 6 iunie – „Unde mă poartă inima” (Sweet Carolina”, 2021). După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie (Lacey Chabert) se întoarce acasă, unde o veche iubire îi trezește interesul.
 • 7 iunie – „Criza dragostei de mijloc” („Mid-Love Crisis”, 2022). Mindy (Teri Hatcher) va împlini 50 de ani și marchează momentul printr-un weekend extins, alături de fostul ei soț (Brian Markinson) și fostul ei iubit (James Tupper).
 • 8 iunie – „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorie de succes, iar în cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță…
 • 9 iunie – „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute pe care le înapoiază proprietarilor. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook).
 • 10 iunie – „Fiul brutarului” („The Baker’s Son”, 2021). Matt (Brant Daugherty) a știe să facă o pâine foarte bună. Când începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, localnicii suspectează că are probleme de natură sentimentală.
 • 11 iunie – „Scrisori de dragoste” („Sincerely, Yours, Truly”, 2020). Când Hayley (Natalie Hall) găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.
 • 12 iunie – „Dragoste pe mare” („Love at Sea”, 2018). Organizatorul de evenimente Olivia (Alexa PenaVega) e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător (Carlos PenaVega), care vine cu propriile idei.
 • 13 iunie – „Îndrăgostiți la Roma” („Rome in Love”, 2019). O actriță (Italia Ricci) primește un rol în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american (Peter Porte) care scrie o biografie.
 • 14 iunie – „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). Connor (David McConnell) o angajează pe învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower) ca bonă pentru fetița lui pentru a fi supravegheată în perioda în care el lucrează în Aruba.
 • 15 iunie – „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana. Aici, chef Roberto (Brad Johnson) o ajută să guste savoarea vieții.
 • 16 iunie – „Vise îngropate” („Digging Up Love”, 2023). Doi foști iubiți (Arielle Kebbel și Zach Roerig) se revăd pe un șantier archeologic. Evident, întâlnirea lor nu va scoate la iveală doar fosile…
 • 17 iunie – „Chiar în fața mea” („Right in Front of Me”,2021). Carly (Janel Parrish) primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate, dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick (Marco Grazzini), o ajută cu un sfat.
 • 18 iunie – „Dragoste la South Beach” („South Beach Love”, 2021). În tinerețe, Sara (Taylor Cole) și Tony (William Levy)  aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se regăsi, ani mai târziu, rivali culinari.
 • 19 iunie – „Apartament pentru doi” („Flip That Romance”, 2019). Rivalii Jules (Julie Gonzalo) și Lance (Tyler Hynes) renovează împreună un duplex și reaprind sentimente vechi.
 • 20 iunie – „Capsula timpului” („Romancing the Birthday Girl”,2021). Taylor (Emilie Ullerup) deschide o capsulă a timpului în care găsește 6 plicuri de la mama ei decedată. Cu ajutorul lor își deschide mintea și sufletul pentru a găsi dragostea.
 • 21 iunie – „În căutarea iubirii” („Quest for Love”, 2022). Mackenzie (Eva Hamilton) pleacă în Costa Rica, cu prietenul ei cel mai bun, Ethan (Jake Stormoen). La fața locului, Ethan își dă seama că ar trebui să fie mai mult decât prieteni.
 • 22 iunie – „Dragoste pe drum” („Road Trip Romance”, 2022). O serie de obstacole o tot împiedică pe Margo (Natalie Hall) să ajungă la nunta surorii ei. Așa ajunge să facă drumul alături de rivalul ei din liceu, Alden (Corey Sevier).
 • 23 iunie – „Amintiri regăsite” („Lost In Love”, 2023). Doi turiști (Sara Fletcher și Nick Ferry) pierd autobuzul într-o excursie în Turcia, apoi încearcă împreună să se întoarcă la Istanbul.

Cele 31 de zile de vară debutează pe 24 mai la DIVA cu filme romantice de luni până vineri de la 20:00 și toată ziua în weekend. Pregătiți-vă pentru o vară plină de iubire doar cu DIVA!

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol