27 septembrie 2020, 0:37

Top 4 cele mai frumoase plaje din România. Vezi unde îți poți petrece următorul tău concediu

De vreme ce sezonul estival s-a instalat deja, e vremea să-ți faci planuri pentru concediu, iar noi am făcut o listă cu cele mai frumoase plaje din România. Iată ce peisaje superbe își așteaptă turiștii:

  • 1. Plaja Vadu este una dintre cele mai frumoase de la noi. Aceasta se regăsește la 15 km de satul pescăresc Vadu în județul Constanța și este locul perfect pentru iubitorii de natură și locuri sălbatice.

Un aspect foarte important legat de acest loc, este faptul că nu se găsesc hoteluri sau restaurante, însă deține o plajă curată și liberă, plus apa limpede.

Sursa: ihaveamap.com

  • 2. Plaja Corbu constituie un alt litoral ce se încadrează perfect pe lista de dorințe a turiștilor. Aflată la mică distanță de stațiunile Năvodari și Mamaia, aceasta poate fi considerată un adevărat adversar pe piața turistică împotriva marilor stațiuni.

Sursa: reporterntv.ro

  • 3. Plaja Mamaia, este probabil cea mai cunoscută din România și are și de ce, fiind o zonă completă pentru turiști, așadar, dacă stai bine pe plan financiar, acesta este locul perfect pentru un sejur.

Sursa: cabral.ro

  • 4. Plajele din Neptun de asemenea sunt printre cele mai spectaculoase, fiind cele mai aglomerate de pe litoral. Stațiunea se adresează tuturor vârstelor și pune la dispoziția turiștilor tratamente naturale pentru anumite afecțiuni.

Sursa: dreamstime.com

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.