20 mai 2024, 2:35

4 sfaturi pentru a utiliza o mașină de tocat carne în siguranță

Ați cumpărat sau vi s-a oferit cadou recent o mașină de tocat carne pentru bucătărie, dar nu ați găsit încă modalitatea optimă de a o utiliza? Ei bine, nu sunteți singur. Poate că vă confruntați cu unele dintre problemele obișnuite cu care se confruntă mulți utilizatori de mașini de tocat carne.

Întrebarea despre cum să folosiți o mașină de tocat carne este una la care trebuie să găsiți un răspuns corect, dacă doriți să profitați la maximum de ustensilele dvs. de bucătărie. Așadar, să aruncăm o privire către cele mai frecvente probleme și să explorăm câteva soluții potențiale pentru a vă ajuta să deveniți următorul maestru bucătar.

De ce să tocați dumneavoastră carnea?

De ce ar trebui să tocați dumneavoastră carnea? Tocarea cărnii merită timpul și efortul necesar, deoarece veți putea controla grosimea și consistența acesteia și evita potențialele probleme asociate cu carnea tocată pe care o puteți găsi în supermarketuri, care poate conține substanțe chimice nedorite, în timp ce economisiți și niște bani.

Folosiți carne și echipament răcit

Dacă vă întrebați cum ar trebui să utilizați o masina de tocat carne, mai întâi de toate, dacă carnea se blochează în cap și vă înfundă mașina, probabil că are de-a face cu temperatura acesteia. Mai ales dacă carnea este grasă, acest pas este crucial și va face procesul și mai igienic.

Asigurați-vă că ați pus carnea pe care intenționați să o tocați în frigider, înainte de a încerca să o alimentați prin aparat – o jumătate de oră ar trebui să fie suficientă – deoarece mașina de tocat carne funcționează mai bine cu carnea rece. Asigurați-vă că nu o congelați!

De asemenea, echipamentul trebuie să fie rece, pentru a funcționa optim. Placa de măcinat poate fi utilizată pentru a pune carnea în frigider, pentru a evita orice probleme legate de proces.

De asemenea, este important să acționați încet. Cu cât încercați să tocați carnea mai repede – mai ales dacă este tăiată în bucăți mari – cu atât există un risc mai mare ca mașina să se supraîncălzească și să înceteze să funcționeze.

Găsiți tăietura potrivită de carne

O parte a procesului adesea trecută cu vederea atunci când vine vorba de tocatul cărnii este alegerea tăieturii potrivite. Ar trebui să planificați din timp și să decideți care tăietură este cea mai potrivită tipului de mâncare pe care încercați să îl preparați.

O modalitate de a garanta că tăietura de carne pe care o folosiți va fi una ideală în ceea ce privește siguranța și aroma alimentelor, este să cumpărați carnea direct de la măcelari. Uneori, cumpărarea cărnii ambalate de la supermarket nu este cea mai bună opțiune dacă doriți să evitați aditivii și substanțele chimice.

Pregătiți carnea dinainte

Pentru a vă asigura că totul merge bine și că este ușor să prelucrați carnea prin aparat, asigurați-vă că o tăiați în benzi subțiri înainte de a încerca să utilizați mașina. 3-5 cm este o lungime bună pentru a vă ușura munca.

Simplificați procesul pregătind din timp carnea, tocând-o fin, înainte de a o pune în frigider cu părțile mașinii. Ar fi recomandată adăugarea de ulei de măsline sau grăsime la carne înainte de a încerca să o tocați, deoarece carnea uscată va încetini procesul și poate cauza funcționarea defectuoasă a mașinii.

„Jucați-vă” cu carnea și condimentele

S-ar putea să credeți că este mai bine să condimentați carnea după ce o tocați, astfel încât să se combine mai bine, dar nu este cazul. Pentru a obține cea mai bună aromă, cel mai bine este să frecați condimentele în carne și să le amestecați bine înainte de a le trece prin mașină.

Prin aplicarea condimentelor înainte de măcinarea cărnii, puteți fi siguri că aroma va fi distribuită uniform pentru un produs final cu gust mai bun.

De asemenea, merită luate în considerare diferitele combinații de carne pe care le puteți trece prin mașină, pentru anumite feluri de mâncare. De exemplu, o combinație de carne de vită și miel poate fi excelentă pentru prepararea unui fel de mâncare de spaghete bolognese.

 


Comentariile sunt oprite pentru acest articol