9 august 2020, 8:40

5 filme pe care trebuie să le vezi de Halloween

Halloweenul nu înseamnă doar costume sinistre, creaturi fantasmagorice și petreceri până la răsăritul soarelui.  Halloween poate însemna și o seară petrecută alături de persoanele dragi la un maraton de groază, cu cele mai bune filme atent selectate de noi.

Halloween (1978)

sursă: specticast.com

Filmul Halloween regizat în 1978, reprezintă un clasic al genului horror-thriller, fiind unul dintre cele mai cunoscute și mai vizionate filme de groază din toate timpurile. Ai curajul să te uiți?

Trick ‘r Treat (2007)

sursă: fright.com

Un alt film horror, dar cu „nuanțe” de comedie este Trick ‘r Treat . Legenda spune că în noaptea de Halloween, morții se ridică din morminte și creaturi înfiorătoare bântuie libere. Acest film preia legendă într-un scenariu care îți va da fiori.

Sleepy Hollow (1999)

sursă: amazon.com

Călărețul fără Cap există și face ravagii într-un sat din regiunea Sleepy Hollow, lăsând în urma sa un șir de cadavre decapitate. Crezi că poți să îți păstrezi capul pe umeri la acest film?

Young Frankenstein (1974)

sursă: zavvi.com

Schimbând puțin registrul, vă prezentăm o comedie, un omagiu adus filmelor inspirate de celebrul roman „Frankenstein” al lui al lui Mary Shelley. Filmul sigur vă garantează un Halloween fericit pentru toți.

Halloweentown (1998)

sursă: disney.wikia.com

Pornește cu Marnie, Dylan și Sophie Piper în aventură Halloweenului tău! Filmul Halloweentown este un film de aventuri-fantastic, ideal pentru a fi fizionat în familie în noaptea de Halloween.

Vă dorim un Halloween înfricoșător de bun!

 

[Sursă imagine: libertatea.ro]


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.