25 ianuarie 2021, 22:25

6 job-uri care îți oferă șansa de a călători gratuit

Visul de a călători și de-a fi plătit pentru asta sună chiar foarte bine!

Există o mulțime de locuri de muncă care îți vor permite să trăiești cu adevărat această dorință. Prin urmare, vă oferim o listă cu cele mai recomandate job-uri din acest punct de vedere:

Ghid Turistic

Dacă pasiunea ta este să călătorești în timp ce lucrezi. Caută prin toate agențiile turistice din lume și alege-ți regiunea unde ai vrea să călătorești. Ai libertatea de-a alege o zonă pe care o cunoști deja, însă asta nu este o cerință impusă de către agenții.

Profesor de limbă engleză

O metodă perfectă pentru a lucra în străinătate este meseria de profesor de limbă engleză. Poți câștiga chiar foarte bine și cerințele principale sunt o diplomă de licență în orice domeniu și o certificare TESOL sau TOEFL. Câteodată diploma de licență nici nu este cerută. Vei obține șansa de a locui în străinătate, de a preda engleza și de a câștiga bani pentru a putea călători în vacanțe sau în weekend-uri. Sau mai mult, ai posibilitatea să strângi o sumă însemnată pentru viitoarele aventuri.

sursa: fernandoexperiences.blogspot.ro

Blogger

Dacă ai un blog destul de bun din care și obții bani, ai putea lucra oriunde ai fi, atâta timp cât ai acces la internet. Este o modalitate extraordinar de bună de a călători în timp ce muncești. Doar fii sigur că vei continua să îți menții blogul activ, astfel încât să nu pierzi vizitatorii, sponsorii, agențiile publicitare. Ei sunt cei care-ți aduc profit.

Freelancer

Să fii liber profesionist este porfesia care se îmbină perfect cu pasiunea de a călători. Ai putea fi scriitor independent sau expert în design grafic, social media etc.

sursa: iamexpat.nl

Lucru pe un vas de croazieră

Există un număr mare de locuri de muncă disponibile pe vasele de croazieră și dacă îți place marea, atunci trebuie sa profiți de această șansă. Companii de croazieră există în oricare parte a lumii, iar din moment ce te-ai urcat pe vas, mergi încotro merge și el.

Însoțitor(oare) de bord

Nu e un job pentru oricine și nici nu e deloc ușor. Companiile aeriene au un șir de condiții pentru cei care intenționează să cuprindă această profesie. Pe lângă faptul că e un job bine plătit, acesta îți mai poate oferi șansa unică să călătorești în timp ce lucrezi.

sursa: vreausafiustewardesa.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.