7 iunie 2022, 16:41

6 modificări pe care le poți aduce mașinii tale, să arate mai bine

Dacă te gândești să aduci câteva îmbunătățiri mașinii tale, pentru a obține un look mult mai atractiv, te poți gândi la upgrade-uri legate de motor, de interior, caroserie sau roți.

Unele acțiuni pe care le poți face sunt strict cosmetice, dar vor avea un impact major asupra imaginii generale. Altele, implică costuri și modificări mai serioase, dar la rândul lor te vor ajuta să te bucuri de o mașină mult mai atrăgătoare, atât din punct de vedere al aspectului, dar și al performanțelor.

Majoritatea intervențiilor asupra mașinii îi vor crește valoarea. Cu toate acestea, există și anumite modificări, cum ar fi personalizarea excesivă, care pot scădea drastic valoarea de piață a mașinii, deoarece puțin probabil că vei găsi cumpărători dispuși să plătească o sumă rezonabilă pe ea.

Ca să nu spunem că și gusturile se discută.

Cele mai frecvente modificări

Iată care sunt cele mai frecvent întâlnite modificări pe care le poți face asupra mașinii tale, astfel încât să atragă toate privirile și, eventual, să îi crească valoarea de revânzare.

Schimbă suspensiile

Atâta timp cât vei respecta standardele producătorului, poți ajusta înălțimea mașinii tale, fără să fie nevoie de aprobări speciale de la Registrul Auto Roman. O suspensie optimizată pentru stilul tău de condus va merita cu siguranță efortul financiar, deoarece va oferi un plus de stil și mult confort la drum.

Montează jante noi

Nicio mașină sport sau de revistă nu ar arăta la fel de atrăgătoare dacă nu ar avea jantele adecvate, pentru a se potrivi cu caroseria. De aceea, producătorii de automobile investesc mult timp în designul jantelor care se integrează perfect. Dacă alegi jante pentru Renault, de exemplu, mașina ta va arăta bine doar dacă este această marcă. Noile roți ale mașinii o pot face să iasă în evidență, îi vor oferi personalitate, iar tu te vei bucura de alegerea făcută.

Montează un spoiler

Acesta este un dispozitiv aerodinamic, care este destinat îmbunătățirii vitezei și stabilității mașinii pe șosea, atunci când se deplasează cu viteză foarte mare. Spoilerele se pot monta în fața sau în spatele mașinii, dar pentru a reuși un upgrade de succes pentru mașina ta, este bine să te limitezi la cel din urmă.

Spoilerele pot contribui la îmbunătățirea performanțelor autovehiculuilui, dar nu reflectă întotdeauna și o creștere a valorii. Fiind o alegere personală, poate atrage privirile, e adevărat, însă într-un mod care se poate să nu fie preferat de toți șoferii.

Modificări la interior

Curățare profesională interior și exterior

Nu omite aceste operațiuni evidente, care vor transforma la maxim mașina ta, făcând-o mult mai atractivă. Chiar dacă obișnuiești să duci mașina la spălătorie destul de des, doar o curățare profesională este cea care va ajunge la mizeria aflată în straturile profunde. Nu uita să se te preocupi și de ce se află sub capotă. Există tehnici și tehnologii specifice pentru curățarea motorului, iar acestea nu doar că vor elimina murdăria, dar vor menține coroziunea la minim.

Schimbă scaunele cu unele din piele

Mașinile tapițate cu piele reprezintă luxul absolut, iar montarea unor scaune de piele este o strategie foarte bună dacă vrei să arăți acest lucru. Confortul și eleganța sunt transmise fără efort de către scaunele de piele, iar automobilul tău va arăta sofisticat în timp ce valoarea lui va crește semnificativ.

Alte modificări

LED-uri pentru iluminare interioară

Luminile interioare colorate pot aduce o notă de personalitate mașinii tale, împreună cu câteva accente care vor fi remarcate de toată lumea. La fel cum procedezi și în cazul casei tale, decorarea mașinii trebuie făcută cu mult bun gust și cu finețe.

Trebuie să dai dovadă de echilibru, pentru a nu transforma mașina într-un pom de Crăciun. Utilizează kituri de iluminare interioare de calitate, care adaugă umbre interesante în spațiile discrete ale mașini. O altă variantă ar fi instalarea de lumini în uși. Este o alegere mult mai elegantă și de bun gust.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol