22 ianuarie 2021, 4:38

7 secrete din viața privată a lui Brigitte Macron, Prima Doamnă a Franței

Pe lângă meseria de profesoară, Brigitte Macron, a cochetat ceva vreme și cu politica, chiar înaintea lui Emmanuel, însă astăzi descoperim o mulțime de alte calități pe care le deține.

Prima Doamnă a Franței, soția tânărului președinte Emmanuel Macron, a devenit recent subiectul publicației TheLocal în „Brigitte Macron l’affranchie”, fapt ce a condus la descoperirea unor lucruri necunoscute până acum.

  • În adolescență era patinatoare

Brigitte Macron a fost patinatoare, iar acest sport nu a reprezentat doar un hobby, ci a fost membră a echipei de patinaj din orașul francez Amiens, unde a crescut.

  • A lucrat ca secretară la Camera de Comerț Nord – Pas – de Calais

Cu siguranță sunt mulți care cunosc povestea din perioada în care Brigitte Macron era profesoară la un liceu, unde a cunoscut un adolescent, Emmanuel Macron, iar cei doi au ajuns să se îndragostească. Însă, Brigitte nu și-a început cariera de profesoară imediat ce a terminat studiile.

Așadar, în 1982, la vârsta 29 de ani, soția lui Emmanuel Macron a lucrat ca secretară la Camera de Comerț Nord – Pas – de Calais. Această experiență s-a încheiat în 1984, când s-a mutat împreună cu familia sa în apropiere de Strasbourg, pentru a fi mai aproape de locul de muncă al primului soț.

sursa: metronews.ca

  • Se învartea în cercuri de politicieni cu mult înainte să-l cunoască pe Macron

În anul 1989, Brigitte s-a implicat în viața comunității locale și a contribuit la organizarea evenimentelor din Truchtersheim, de lângă Strasbourg. La scurt timp după, a facut un pas înainte și a candidat în campania Truchtersheim tomorrow (Truchtersheim de mâine), unde promitea deschiderea unui parc pentru skateri și chirie mai mică pentru familiile tinere.

  • Nu a fost un profesor clasic

Conform TheLocal și studenților intervievați în carte, Brigitte nu era o profesoară clasică. Fiind una dintre cei mai consacrați profesori, și-a dorit întotdeauna ca studenții săi să învețe și să înteleagă ceea ce li se predă.

Tinerii au povestit, în cartea ce urmează să apară, că Brigitte Macron era o profesoară dedicată, care îi însoțea la teatru, le asculta confesiunile și problemele personale și, uneori, era chiar invitată să bea ceva cu studenții.

  • A lucrat mereu aproape de Emmanuel Macron

În timpul întâlnirilor oficiale, frumoasa franțuzoaică se afla mereu în partea dreaptă a lui Emmanuel. Din momentul în care Emmanuel Macron a fost numit Ministru al Economiei, Brigitte a avut un loc foarte important în viața profesională a tânărului. Potrivit cărții, Brigitte a reușit chiar să planifice evenimente, să primească jurnaliștii și să-i adapteze discursurile soțului ei.

sursa: doctorulzilei.ro

  • Moartea surorii sale a avut un impact puternc

În anul 1961, când Brigitte era adolescentă, sora ei mai mare a murit într-un accident de mașină împreună cu soțul și cu fiica acestora. Evenimentul, conform cărții, a avut un mare impact în viața și în construirea personalității sale, fiind mult mai atentă și mai ocrotitoare cu cei din jur.

  • Relația cu Emmanuel i-a indepărtat toți prietenii

Fiind o diferență enormă de vârstă, era greu să nu apară și dificultăți. Pe lângă dezaprobarea familiei Macron, a existat și dezaprobarea prietenilor lui Brigitte, care i-au întors, destul de ușor, spatele.

Potrivit publicației TheLocal, unul din personajele intervievate în carte, specifică:„cuplul a fost victima unei epidemii”. Prietenii au încetat să mai vorbească sau să se mai întâlnească cu ea, imediat ce relația celor doi începuse.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.