12 septembrie 2022, 10:49

9 Parcuri de aventuri din România unde îți poți petrece timpul liber

Nu știi cum să-ți petreci weekendul? Parcurile de aventură pot fi o cale de a petrece timpul liber foarte distractivă și sănătoasă în același timp, iar România oferă o multitudine de opțiuni cum ar fi:

  • „Edenland Park”– este localizat la 20 km de București, mai exact în Balotești, deschis din 2014 cu o investiție de aproximativ 800.000 de euro.

Acesta oferă mai multe activități, printre care se numără și călăria, alpinism pe perete, paintball, airsoft. De asemenea, include și o fermă de animale.

Programul de lucru este zilnic începând cu ora 10:00, tarifele find 10 lei/persoană adultă, 5 lei/copiii peste 3 ani și gratuit pentru cei sub 3 ani.

Mai multe detalii aici.

Sursa: radioromaniacultural.ro

  • „Parc Aventura”– acesta este situat în Brașov și pune la dispoziția clienților 15 căi cu niveluri de dificultate progesive, fiecare marcată cu o culoare diferită.

Programul de lucru este doar în lunile de vară, de luni până duminică între orele 10:00-20:00. Prețurile încep de la 40 lei/copil cu vârsta cuprinsă între 4-11 ani și 50 lei/adult.

Mai multe detalii aici.

Sursa: twinsaparthotel.ro

  • „Arsenal Park”– aflat în orașul Orăștie, jud. Hunedoara, acesta este mai mult decât un parc de aventuri, întrucât, acoperă 88 de hectare și oferă vizitatorilor posibilitatea de a mânca și dormi acolo.

De asemenea, complexul are și un aquapark, un parc de aventuri, terenuri dedicate sportului, fitness și centrude divertisment. Aici prețurile variază în funcție de tipul de actvitate dorit.

Aflați mai multe aici.

Sursa: travelpointmm.ro

  • „Aventura Parc Drăguș”– se localizează în Drăguș, undeva la 24 de km de Făgăraș și la doar 1 km de Mănăstirea Sâmbăta de Sus. Accesul se face pe DN1 de la Făgăraș la Sibiu. Locația oferă o gamă largă de activități, cum ar fi opt căi de aventură, alpinism, tir cu arcul, mini-golf și paintball.

Programul este zilnic de la ora 10:00—la 19:00, iar tarifele variază în funcție de activitate.

Mai multe detalii pot fi găsite aici.

Sursa: eualegromania.ro

  • „Parcul Balu”– locația este undeva în inima pădurilor de pin din Carpații Orientali, din Munții Harghitei, fiind și unul din cele mai vechi parcuri de aventură din România. Cu 11 rute cu grade diferite de dificultate, parcul dispune și de o linie de zip cu lungimea de 985 m, intre care 350 m peste un lac.

Programul este doar pe timpul verii, în fiecare zi de la 09:00 la 19:00, iar tarifele încep de la 40 lei/copii și 50lei/adult.

Mai multe informații aici.

Sursa: 365romania.ro

  • „Parcul Gurasada”– aflat în jud. Hunedoara, Valea Mureșului, locul are două căi de alpinism, un perete de alpinism și două linii de zip. Facilitățile parcului includ și cazare + restaurant.

Tarifele variază în funcție de activitate, începând cu 5 lei, până la 20 lei.

Mai multe detalii se pot găsi aici.

Sursa: gurasada-park.ro/

  • „Club Aventura”– acest parc este situat la doar 35 de km de București, în Comana și include 6 căi pentru copii, trei căi pentru adulți și o linie de zip peste lac. Oferta include și tir cu arcul, plimbări cu bicicleta, tenis sau pescuit.

Programul de lucru începe de la ora 09:00 la 17:00 de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică se prelungește până la 19:00.

Informații disponibile aici.

Sursa: tripadvisor.com

  • „Parcul Extreme Cernica”– tot aproape de capitală (15km), de lângă pădurea Cernica, parcul oferă două piste cu grade diferite de dificultate, atât pentru copii, cât și pentru adulți, o linie zip de 800m, care traversează lacul Cernica, tir cu arcul și facilități de pescuit.

Programul de lucru este de luni până vineri între orele 09:00-18:00, iar sâmbătă și duminică se prelungește până la 19:30.

Taxa de intrare este 5 ron, apoi în funcție de activitate.

Alte detalii aici.

Sursa: tripadvisor.com

  • „Wolf Park Adventure”– este situat în Zărnești, jud. Brașov și are 4 trasee de diferite grade de dificultate. De exemplu cel mai dificil este cel negru, care măsoară 590 m lungime, cu o înălțime de 12 m. Acesta se adresează doar persoanelor cu vârste peste 16 ani.

Programul de funcționare este zilnic între orele 09:00-17:00.

Tarifele 38 lei/adult, 32 lei/student, 28 lei/copii sub 11 ani.

Mai multe puteți afla aici.

Sursa: wolfparkadventure.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol