1 decembrie 2021, 8:33

A cerut să fie dus la închisoare, pentru că nu-și mai suporta nevasta

S-a întîmplat în Italia. Pentru că nu-și mai suporta nevasta, un bărbat a decis să se predea Poliției și să ceară să fie încarcerat.

Pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, bărbatul era plasat în arest la domicili . O pedeapsă considerată de tribunal mai “ușoară”. Numai că bărbatul nostru a simțit acest lucru ca o pedeapsă în plus și s-a decis să ceară încarcerarea.

El s-a prezentat la un comisariat de Poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat.

Bărbatul în cauză, 30 de ani, care locuieşte în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma, „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli.

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, precizează acelaşi comunicat.

Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli povestește: „Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ‘ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un calvar, nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare'”, a adăugat el.

Dorința i-a fost îndeplinită, iar bărbatul a ajuns la închisoare. Nu pentru că polițiștii ar fi înțeles momentele grele prin care trece, ci pentru că încălcase regimul de arest la domiciliu…


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.