7 iunie 2023, 7:44

A început numărătoarea inversă pentru lansarea Sezonului 3 din „Star Wars: The Mandalorian”

Disney+ a dezvăluit publicului un nou poster si un reportaj video pentru sezonul 3 al serialului original de la Lucasfilm „Star Wars: The Mandalorian”, ce va avea premiera pe 1 martie, exclusiv pe platforma de streaming Disney+.

Urmăriți noul reportaj cu Jon Favreau, Dave Filoni, Rick Famuyiwa – care explorează modul în care „The Mandalorian” și personajul său preferat al fanilor, Grogu, au ajuns să câștige inimile telespectatorilor din întreaga lume.

În acest sezon, Mandalorianul continuă călătoria prin Galaxia Star Wars. Cândva un vânător de recompense singuratic, Din Djarin face echipă bună cu Grogu.

Între timp, Noua Republică se străduiește să conducă Galaxia departe de istoria sa întunecată. Mandalorianul se va întâlni cu vechi aliați și își va face noi dușmani în această nouă călătorie, alături de Grogu.

Serialul premiat cu Emmy îi are în distribuție pe Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow și Giancarlo Esposito.

Printre regizorii celor opt episoade ale sezonului 3 se numără Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey și Bryce Dallas Howard.

Jon Favreau este showrunner/scenarist-șef și producător executiv alături de Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Kathleen Kennedy și Colin Wilson.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol