28 noiembrie 2022, 17:20

A început programul „Litoralul pentru toți”. Prețurile sunt cu până la 70% mai mici față de vârful sezonului estival

Duminică a început programul ”Litoralul pentu toți”, o ediție jubiliară, în care Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) vine cu tarife accesibile pentru turiști. Prețurile pentru un sejur în extrasezon sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, iar pachetele turistice pot fi achitate și cu vouchere de vacanță.

Turiștii au toate motivele să vină pe litoral în perioada 22 mai-19 iunie. Plajele și stațiunile nu sunt aglomerate, vremea este frumoasă și, poate cel mai important argument, prețurile sunt mult mai mici decât în lunile iulie și august, spune președintele FPTR, Dragoș Răducan.

„Tarifele, anul acesta, pornesc de la 35 de lei, pe noapte, pentru o persoană, numai cazare, sau cei care doresc să aibă și mesele asigurate, de la 160 de lei în varianta de all inclusive”, a declarat acesta pentru europafm.ro.

Pentru ediția 40 a programului „Litoralul pentru toți” și-au anunțat participarea zeci de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

„În această clipă sunt înscrise 35 de hoteluri, care pun la dispoziția turiștilor 4.000 de locuri de cazare, pe noapte. Dar numărul lor va crește, ajugând astfel la 55 de unități inscrise cu peste 5.000 de locuri de cazare pe noapte”, a adăugat acesta.

Detaliile privind hotelurile incluse în programul Litoralul pentru Toți se găsesc pe site-ul fptr.ro. Rezervările se pot face atât direct, la hotel, cât și prin intermediul agențiilor de turism.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol