24 august 2023, 18:31

A încercat să îmbarce în avion un pepene imens și a ajuns subiect de știre

Bari, Alberobello, Lecce. Cine n-a auzit de ele? Cine n-a visat măcar să se fotografieze în fiecare dintre aceste locuri minunate din Italia?  Cei care aleg regiunea Puglia ca destinație de vacanță aduc mereu cu ei o bucată din această regiune la întoarcere. Și nu doar sub formă de magnet de frigider. 

Mulți țin să aducă și ceva bun din roadele pământului, ceva cu specific local, de care să se bucure și în locul de baștină, la întoarcerea din concediu. Așa că nimic nu le poate sta în cale când vine vorba de adunat amintiri. Este și cazul unui italian care a ajuns subiect de știre în Corriere della Sera, pentru că la aeroportul din Brindisi s-a prezentat la controlul de securitate, pentru a se îmbarca, cu o ditai pepenoaica, pe care a vrut să o ia ca amintire din Puglia.

Și-a pus pepenele într-una dintre tăvile speciale pentru rucsac, laptop, curea și alte acareturi și a așteptat ca acesta să ajungă la controlul de securitate.

Marfa specială nu a trecut neobservată de șeful aeroportului din Puglia, Antonio Vasile, care, postând fotografia pe Facebook, l-a făcut pe italianul nostru faimos. A mai și comentat:” Am înțeles, jur că înțeleg că vrei să iei cu tine o bucățică de Puglia la întoarcerea din vacanță, dar nu e cam exagerat?”.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol