25 iulie 2024, 0:17

Abonament la zboruri cu avionul? DA! Wizz Multipass este disponibil în România

Wizz Air anunță că România s-a alăturat oficial altor țări în care oferta WIZZ MultiPass este disponibilă – primul abonament de zbor din Europa. Acesta le oferă pasagerilor ocazia de a fixa prețul biletului și bagajelor pentru o perioadă de 12 luni. Oferta este disponibilă pe rutele internaționale din și spre România.

MultiPass de la Wizz Air le permite abonaților să călătorească o dată pe lună pe zborurile eligibile Wizz Air, plătind o taxă lunară fixă care nu depinde de sezonalitate sau de rezervările de ultim moment. Aceasta este o ocazie excelentă pentru pasageri de a se răsfăța cu un an întreg de experiențe de călătorie fără a cheltui prea mult.

Prin achiziționarea unui abonament, călătorii români vor putea să își construiască planurile de călătorie care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Pasagerii pot selecta între opțiunile de zbor doar dus sau dus-întors și pot alege dacă doresc să adauge serviciul Wizz Priority și/sau bagajele permise. Ca și în cazul unui bilet Wizz Air obișnuit, serviciile suplimentare pot fi achiziționate și adăugate la rezervare înainte de zbor prin intermediul paginii „Check-in și rezervări”.

 

WIZZ MULTIPASS: PLANURI DE ABONAMENT PENTRU RUTELE INTERNAȚIONALE CĂTRE ȘI DINSPRE ROMÂNIA

PLANURI DOAR DUS DUS-ÎNTORS
DOAR BILET RON 339 RON 678
BILET + WIZZ PRIORITY RON 522 RON 1044
BILET + BAGAJ DE CALĂ DE 20KG RON 574 RON 1148
BILET + WIZZ PRIORITY + BAGAJ DE CALĂ DE 20KG RON 757 RON 1514

 

Cu tariful abonamentului ce include doar bilet, WIZZ MultiPass poate ajuta pasagerii să economisească până la 20-30% la bilete printre cele mai populare destinații de vară din acest an. Aceasta este o oportunitate excelentă înainte de sezonul de vârf.

Clienții vor avea posibilitatea de a rezerva un zbor imediat după activarea abonamentului și de a avea prima călătorie doar cinci zile mai târziu. Atunci când aleg luna următoare ca lună de început a abonamentului, clienții vor putea zbura începând cu a șasea zi a lunii și în următoarele 29, 30 sau 31 de zile, în funcție de lună. Abonamentul se va reînnoi în fiecare prima zi a lunii.

De asemenea, este posibil să achiziționați WIZZ MultiPass la mijlocul lunii, dacă sunt mai mult de cinci zile până la finalul lunii respective. Clientul va fi taxat imediat și se va putea îmbarca pe zborul ales în doar cinci zile. Cu toate acestea, în acest caz, pasagerul este de acord cu o fereastră de călătorie mai scurtă pentru prima lună: planul de abonament va continua să fie reînnoit în fiecare prima zi a lunii. Găsiți mai multe informații despre WIZZ MultiPass pe site-ul oficial al Wizz Air.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol