26 ianuarie 2021, 23:06

ACADEMY+PLUS, școala gratuită de programare a dat startul înscrierilor

ACADEMY+PLUS, şcoala gratuită de programare deschisă în parteneriat cu École 42 din Paris, dă startul oficial înscrierilor pentru al doilea an de curs la sediul din Bucureşti.

În premieră, şcoala extinde la 500 numărul de locuri disponibile pentru cursanţii din Capitală, de peste 4 ori mai multe faţă de anul trecut (când au fost disponibile 120 de locuri), pe fondul cererii crescute, atât din partea potenţialilor cursanţi, cât şi a companiilor care au nevoie de angajaţi calificaţi în industria IT.

Şcoala gratuită de programare ACADEMY+PLUS a fost inaugurată în 2014, în Cluj-Napoca, şi le oferă cursanţilor oportunitatea de a învăţa programare într-un proces educaţional bazat pe practică şi adaptat la nevoile reale din piaţa muncii, sprijinind astfel şi companiile din industria IT, prin implicarea în formarea viitorilor angajaţi la un nivel adecvat startului în carieră.

sursa: addthis.com

Metoda de învăţare a şcolii aduce în prim-plan practica, munca în echipă şi colaborarea, fiind un micro-mediu organizaţional în care cursanţii învaţă ce este un termen limită sau cum să colaboreze.

Procesul de selecţie pentru a ocupa unul dintre cele 500 de locuri gratuite, disponibile în Bucureşti, este realizat în trei etape şi presupune teste de memorie şi logică, o întâlnire cu un reprezentant al şcolii şi un examen final după o etapă practică de 28 de zile, potrivit adevărul.ro. Totodată, programa are o structură de 21 de niveluri, însă nu presupune obligativitatea parcurgerii acestora în totalitate. După aproximativ 6 – 9 luni, cursanţii ajung la nivelul de specialist IT junior, pregătire mai mult decât suficientă pentru a putea fi angajaţi.

sursa: academyplus.ro

Prin parteneriatele pe care le are cu mari companii din Bucureşti, din industrii precum IT şi telecom, ACADEMY+PLUS susţine absolvenţii să îşi găsească rapid job-uri la angajatori de top. În cadrul anumitor companii partenere, precum Societe Generale European Business Services şi BNP Paribas Personal Finance Central Europe Technologies, cursanţii pot urma inclusiv programe de mentorat, care să îi ajute şi mai mult în procesul de formare.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

 1. Istrate George Valentin

  5 august

  Buna ziua! M-ar interesa daca se mai fac inscrieri si in ce anume consta acest lucru (care sunt actele necesare si conditiile de participare); as dori sa ma reorientez in cariera, intr-un domeniu foarte cautat si bine platit, unde cererea din piata locurilor de munca, este mare.
  Va multumesc mult!
  O saptamana frumoasa, va doresc!

  Cu respect,
  Istrate George

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.