7 iunie 2022, 15:31

Accident mortal de motocicletă filmat de pe casca unui alt motociclist (Atenție, imagini care vă pot efecta emoțional)

Accident mortal de motocicletă, filmat de pe casca unui alt motociclist. Un bărbat de 32 de ani a murit într-un accident cu motocicleta, în Ploieşti, sâmbătă, 4 iunie 2022.

Echipele de intervenţie au găsit motociclistul decedat.  Accidentul mortal s-a petrecut în jurul orelor 22.00, în dreptul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, pe sensul către Păuleşti.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul motocicletei şi a intrat frontal într-o maşină care circula din sens opus. În urma impactului, motociclistul a murit pe loc, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Poliţiei Prahova. Maşina implicată în accident era condusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, care a avut şi ea nevoie de asistenţă medicală. La fața locului au intervenit un echipaj de descarcerae, o maşina de stingere şi o ambulanţă de terapie intensivă mobilă.

Totuși, informațiile date publicității de Poliție sunt acum puse sub semnul întrebării de o filmare făcută cu camera, tot de un motociclist. Filmarea nu schimbă în esență datele problemei sau culpa motociclistului, însă circumstanțele sunt puțin altele. Pe filmare se poate vedea cum motociclistul în cauză pare a se lua la întrecere cu o mașină puternică și încearcă să o depășească. Atât mașina cât și motociclistul accelerează. La un moment dat motociclistul ia decizia de a depăși mașina prin stânga, încălcând linia dublă continuă și axul drumului. Nu apucă să frâneze și intră în niște separatoare de plastic umplute cu apă care delimitau sensurile de mers și abia apoi ricoșează în mașina care venea din sens opus.

În imagini se poate vedea cum șoferița este în stare de șoc, în timp ce ceilalți încearcă să o calmeze.

Filmarea poate fi văzută AICI

Foto Alex Iacob/Infotrafic


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol