8 iunie 2022, 16:33

Activități interactive la Palatul Mogoșoaia

Regina Maria a României, simbol al Unirii şi al României Mari, va fi omagiată pe 1 Decembrie, prin organizarea unei acţiuni interactive, în cadrul expoziţiei dedicate Suveranei, deschisă la Palatul Mogoşoaia.

Vernisată pe 29 octombrie, chiar de ziua de naştere a Reginei Maria, expoziţia reuneşte lucrările pictorului Bogdan Mihai Radu şi creaţiile vestimentare semnate de Mimi Chipăilă şi îşi propune să readucă în atenţia publicului momente şi imagini din viaţa Reginei, unele dintre ele devenite emblematice, surprinse inclusiv la Palatele Mogoşoaia şi Ştirbei din judeţul Ilfov.

Pe data de 1 decembrie, de la ora 12:00, în cadrul midissage-ului expoziţiei va fi organizată o activitate interactivă pentru vizitatori, o inimă albă, îmbrăcată în pânză pentru pictat, urmând a fi la dispoziţia publicului doritor să se exprime prin culoare şi să contribuie la o lucrare colectivă de artă. Ulterior, acest obiect decorativ va fi expus în sediul Consiliului Judeţean Ilfov.

Expoziţia „Inima Reginei” poate fi vizitată atât online, pe www.inimareginei.culturailfov.ro, cât şi fizic, accesul publicului larg urmând a se face în conformitate cu noile reglementări legale actuale.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol