20 iunie 2022, 3:07

Activităţi pentru copii timp de o săptămână în centrul Bucureştiului

Timp de o săptămână, 19 – 25 iulie, în centrul Bucureştiului vor avea loc spectacole de teatru, concerte, proiecţii de film şi activităţi pentru copii, care fac parte din programul festivalului Zilele unteatru.

Unteatru Open-Air, stagiunea de vară a companiei unteatru, reintroduce în circuitul cultural al capitalei Grădina Casei Universitarilor, de pe strada Arthur Verona.

Evenimentul este dedicat spectatorilor de toate vârstele.

Zilele unteatru va reprezenta o avanpremieră a stagiunii găzduite până la toamnă de Grădina Casei Universitarilor, oferind publicului ocazia de a explora mica pădure din centrul oraşului prin intermediul evenimentelor culturale incluse în programul festivalului, scrie news.ro.

Stagiunea din grădină se deschide cu „Domnişoara Iulia”, cel mai nou spectacol al regizorilor Andrei şi Andreea Grosu, o co-producţie Caleido cu Dana Rogoz, Richard Bovnoczki şi Mihaela Trofimov,  luni, 19 iulie, de la ora 21:00.

Pe 20 iulie va fi proiectat „Another Round” (r. Thomas Vinterberg), premiat în iarnă de Academia Europeană de Film şi cu Oscarul pentru cel mai bun lungmetraj internaţional, între altele.

În aceeaşi seară, Dan Byron va deschide seria concertelor acustice, de la ora 19:00.

Pe 21 iulie, de la ora 19:00, pe scena 360°, îl puteți asculta pe Oigăn.

De la ora 21:00, Florina Gleznea, Cristina Casian şi Mădălina Anea vor reveni pe scenă în spectacolul ,,3 surori’’ (r. Peter Kerek).

Pe 22 iulie, în premieră absolută, „Aici Moscova”, cea mai nouă producţie #unteatruCinematic, iar de la ora 19:00, are loc un concert cu Dimitri’s Bats.

Pe 23 iulie, Alina Berzunţeanu şi Istvan Teglas împărtăşesc din propriile temeri, speranţe şi regrete în spectacolul „O familie fericită”, de la ora 19:00.

Într-o formulă acustică, trupa EMIL, una dintre cele mai longevive din România, concertează în aceeaşi seară, de la ora 20:30.

Spectacolul „Efecte secundare”, în regia lui Vlad Bălan, cu Bogdan Nechifor, Camelia Pintilie, Vlad Ionuţ Popescu şi Oana Jipa, va putea fi urmărit în premieră, pe 24 iulie, de la ora 20:00. În aceeaşi zi, Maria Răducanu şi Maxim Belciug vor cânta live, începând cu ora 18:00.

În ultima zi de festival, de la ora 11:00, copiii vor putea viziona spectacolul „Carina pe drumul spre casă”, o producţie Unteatru de copii, în regia Oanei Răsuceanu.

Programul întreg şi biletele 1 sunt disponibile online, pe www.unteatru.ro.

sursa foto:Facebook.com


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol