1 octombrie 2022, 17:01

Actorii Alin State și Diana Cătănescu deschid Grădina BIS, miercuri, 15 iunie

Alin State, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai generației sale, alături de actrița Diana Cătănescu, deschid miercuri, 15 iunie 2022, stagiunea de vară la Grădina BIS Teatru, cu spectacolul „Anaz și Dragonul”, după o poveste de Bianca Babeș, coregrafia Alin State, scenariul și așezarea în scenă Bogdan Sărătean.

Reprezentația are loc în cadrul programului cultural multianual “Scrisori pentru bunicii noștri”, cofinanțat de AFCN.

Spectacolul se adresează cu precădere publicului tânăr (copii și adolescenți), dar și tuturor celor care și-au păstrat spiritul tânăr. Spectacolul va începe la ora 18:00, iar biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Iabilet.ro.

Copiii de la Centrul de Zi ACCES Dumbrăveni și juniorii de la SOS Satul Copiilor Cisnădie vor avea accesul liber la eveniment.

Copiii, cel mai pur public

„După foarte mulți ani joc iarăși în fața celui mai pur public: copiii. Sunt plin de nerăbdare și emoție pentru că vom juca la BIS Teatru,un spațiu independent care prin implicarea în comunitate și prin încăpățânarea de a rezista ca spațiu cultural independent, mă inspiră și îmi dă speranță. Când eram la Cluj, student la Psihopedagogie, am intrat într-o trupă de teatru de amatori Teatrul Liber Imago. Acolo l-am cunoscut pe Bogdan Sărăteanși de atunci un fir invizibil ne-a legat, chiar dacă drumurile ne-au purtat prin lumea întreagă. După muuuulți ani de hălăduit … ne-am regăsit și facem iarăși un teatru redus la esență, cu aceeași dăruire ca atunci când eram studenți. Îmi era dor. Acest gen de teatru este motivul pentru care am ales să devin actor în primul rând. Mare bucurie mare…vă aștept cu mic cu mare la Grădina BIS. Să fie pace!”, spune Alin State, actor

ANAZ ȘI DRAGONUL

Miercuri, 15 iunie 2022, ora 18:00, Grădina Bis

după o poveste de: Bianca Babeș

cu:Mayatita Das(Alin State) și Diana Cătănescu

Costume: Alexandra Budianu

Aripi de zână: Beia Voicu

Muzică originală: Charlie Fălămaș

Sound design & aranjament muzical: Dan Țilea<Matli>

Coregrafia: Alin State

Scenariul și așezarea în scenă: Bogdan Sărătean

Bilet unic: 20 de lei

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol