25 ianuarie 2022, 10:00

Actorul Franco Nero, la Buzău International Arts Festival

Unul dintre cei mai apreciați actori italieni din toate timpurile va participa ca invitat de onoare la Buzău International Arts Festival. Născut la Parma, Franco Nero este un actor cu un palmares impresionant de filme europene și producții hollywoodiene.

Cinefilii vor avea ocazia să-l întâlnească pe marele actor în perioada 31 august-2 septembrie. Pe 1 septembrie, actorul va susține o conferință de presă și, tot în aceeași zi, va fi prezent la proiecția specială a filmului „Django”, după care va răspunde întrebărilor publicului.

În prezent, Nero pregăteşte, în calitate de regizor, lungmetrajul „L’Uomo Che Disegnò Dio” (Omul care l-a desenat pe Dumnezeu), cu Kevin Spacey şi Faye Dunaway.

Buzău International Arts Festival se va desfășura în perioada 25 august-25 septembrie și este o premieră în regiune prin conceptul său. Evenimentul reunește Festivalul Internațional de Film Buzău BUZZ IFF și Festivalul Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B. Vor fi evenimente în parcuri, pe bulevardul Bălcescu, în zona de la Prefectură până la parc, la Teatru.

În cadrul festivalului, publicul va putea participa la concerte cu:

  • Damian Drăghici & Brothers (în deschiderea oficială, pe 27 august)
  • Maria Răducanu, pe 4 septembrie
  • Florin Ochescu & Band pe 5 septembrie
  • Silvia Dumitrescu, precedată de trupa Hangar 6, pe 10 septembrie
  • White Mahala, pe 12 septembrie
  • Phoenix, în închiderea evenimentului, pe 25 septembrie.

 

Buzău International Arts Festival este organizat de Asociația CulturAll și Asociația Bulevardul Culturii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și cu Centrul Cultural și Educațional ,,Alexandru Marghiloman”.

Foto: IMDB


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.