6 august 2020, 0:35

Actorul spaniol Javier Bardem se alătură luptei împotriva poluării apelor „Oceanele au nevoie de noi”

Unul dintre cei mai cunoscut actor de origine spaniolă, Javier Bardem, a lansat la începutul acestei săptămâni un apel emoționant de la tribuna ONU, prin care susține semnarea unui tratat internațional pentru protejarea oceanelor planetei noastre, menționând că ”Oceanele au nevoie de noi” potrivit Agerpres.

De-a lungul timpului, Javier Bardem  s-a dovedit a fi un apărător înfocat al mediului și a participat chiar și la o campaniei de conștientizare realizată de bine cunoscuta organizație ecologistă Greenpeac, care viza crearea unei rețele mondiale de sanctuare marine.

Actorul laureat cu Oscar în anul 2008, pentru cel mai bun rol secundar, datorită interpretării sale de excepție a rolului unui ucigaș fără milă în ”No Country for Old Men’‘, a regretat faptul că la întrunire erau foarte multe locuri goale în fața sa, semn că oficialii nu au fost atât de interesați de a participa.

„Oceanele aparţin tuturor, dar viitorul lor este acum în mâinile voastre”, a subliniat actorul înainte de avampremiera filmului expediției sale de anul trecut în Antartica altături de echipa Greenpeace.

„Suntem toţi nişte răufăcători”, a spus actorul. Dar în viaţa reală „nu există un Dwayne Johnson (erou al filmelor de acţiune) care să ne salveze”, potrivit Agerpres.

Actorul Javier Bardem a mai ținut să precizeze și faptul că regretă decizia preşedintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris asupra climei: „Nu putem trăi în negare”, a încheiat el.

Sursă Foto: ansa.it

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.