23 iulie 2024, 8:47

Adulți, la joacă! Ce ziceți de un buchet de flori LEGO (de Valentine’s Day)?

E Valentine’s Day și poate te-ai săturat de cadoul tradițional. La buchetul de flori ne referim. Există o soluție.

În loc de frumusețea trecătoare a unui buchet care se ofilește repede, cei dragi pot fi surprinși cu un cadou de care să se bucure pentru mai mult timp: un buchet de flori conceput nu doar pentru a fi admirat, ci și pentru a fi construit și cu siguranță creat să dureze.

Aranjamentele florale LEGO nu au doar scopul de a atrage atenția, ci sunt si o bună metodă de deconectare, o sursă de inspirație și, după ce au fost asamblate, sunt o foarte bună piesă de decor.

 Fiecare buchet este gândit cu o mare atenție la detalii care le va oferi celor ce primesc în dar un astfel de set LEGO ore de relaxare, în care vor avea ocazia să își stimuleze și creativitatea.

 Studiu

 Studiul Play Well* realizat de către Grupul LEGO în 2022 pe un eșantion de 33.400 de adulți din 33 de țări, inclusiv România, ne arată că joaca are un impact pozitiv chiar și asupra adulților. Astfel, 87% dintre respondenți consideră că joaca aduce un aport semnificativ asupra memoriei, 76% simt că le cultivă creativitatea, 74% simt că le reduce semnificativ timpul petrecut în fața televizorului și 73% consideră că joaca îi menține tineri.

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol