13 august 2020, 2:09

Află care sunt cele cinci nuanțe de păr care te întineresc

Odată cu timpul cu toții ajungem în acea parte a vieții când începem să observăm tot mai multe imperfecțiuni ale feței. De la riduri fine, la cele din jurul ochilor sau rădăcinile albe ale părului se numără printre cele mai cunoscute semne ale îmbătrânirii. Asadar, să vedem care sunt cele mai bune nuanțe de păr în funcție de culoarea pielii.

Pentru doamnele cu pielea palidă se spune că cele mai potrivite ar fi nuanțele de roșu. Odată cu înaintarea în vârstă majoritatea oamenilor observă că tenul devine tot mai palid, asta datorită faptului că sângele încetinește și pigmentul se estompează treptat de pe buze, păr sau piele.

Asta însemană că pentru un aspect ceva mai tânăr nuanțele de roșu sunt bine venite. De exemplu Julianne Moore (actriță) 59 de ani.

Sursă foto: fasingur.me

Dacă aveți pielea aurie atunci trebuie să știți că cel mai bine ar fi să alegeți un blond cu nuanțe de miere. Se spune că una dintre cele mai importante reguli este aceea ca nuanța părului să fie cât mai apropiată de culoarea naturală a acestuia. Astfel, se consideră că nu este tocmai indicat să utilizați o nuanță de negru sau roșu dacă părul dumneavoastră este blond. Un exemplu pentru acestă categorie poate fi Amy Adams 45 de ani.

Sursă foto: fasingur.me

Pentru un ton al pielii rozaliu cea mai potrivită nuanță ar fi castan auriu, conform celor de la fasingur.me.

Chiar dacă Julia Roberts (vedetă) se apropie cu pași rapizi de 53 de ani, iar multe dintre colegele sale încep să îmbătrânească, aceasta se pare că a găsit secretul tinereții vesnice. Tonul său roz al pielii este perfect conturat de o nuanță ușoară de maro auriu.

Sursă foto: fasingur.me

Pentru doamnele care au tonul așa numit de „olivă” se spune că sunt potrivite toate nuanțele de maro. Astfel, ca având o gamă atât de largă de nuanțe trebuie să ținem cont de tipul de femeie care vrem să fim, mai caldă, folosim negru albăstrui, mocca și așa mai departe, sau mai rece, utilizăm o culoare maronie spre nuc sau castan. Reprezentanta acestei categorii ar putea fi Demi Moore 57 de ani.

Sursă foto: fasingur.me

Pentru doamnele cu pielea închisă la culoare se spune că potrivită ar fi tot o nuanță închisă. Așadar, doamnele cu o astfel de piele se pot considera de-a dreptul norocoase pentru că arată mereu impecabil, tot ce trebuie să facă fiind aplicarea unei nuanțe naturale de par. Practic, este necesară doar o împrospătare a părului. Însă, mare grijă, se spune că negrul intens lângă un astfel de ten ar ajuta la evidențierea ridurilor de pe față și ar face treptat tot mai vizibilă îmbătrânirea.

Sursă foto: fasingur.me

Sursă foto: sabon.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.