21 septembrie 2021, 0:09

Află care sunt cele mai bizare sporturi. Oare cum este să alergi cu un dihor pe picior?

Despre sport se știe că este benefic atât pentru sănătate cât și pentru minte. Însă, până acum puțin timp oamenii știau doar de obișnuitele tipuri de a face mișcare precum mersul la sală, alergatul, plimbările, fotbalul și așa mai departe. Puțini sunt cei care au aflat de câteva sporturi ceva mai neobișnuite precum:

Sursă foto: radioconstanta.ro

Fotbal cu jucători orbi 

Chiar dacă nu foarte ușor de înțeles deoarece se crede că persoanele nevăzătoare nu pot face sport, acest lucru este neadevărat. Jucătorii orbi se pot juca un fotbal asemănător cu cel pe care-l știe toată lumea, diferența fiind făcută de minge. Aceasta este plină cu mărgele sau pietre pentru a scoate zgomot și oamenii din teren să o poată auzi pentru a o găsi.

Sursă foto: qbebe.ro

Polo pe monociclu

Acesta este asemănător celui jucat calare, doar că în acest caz oamenii trebuie să-și mai țină și echilibrul atunci când încearcă să lovească mingea pentru a nimeri poarta.

Sursă foto: travelandbeauty.ro

Wrestling în ulei

La acest joc concurenții bine îmbibați în ulei de măsline trebuie să-și doboare adversarul la pământ. Acest sport este considerat unul dintre cele mai amuzante, tocmai pentru că este unul „alunecos”.

Sursă foto: publika.md

Cursa cu patul

Acest sport se joacă în echipe, iar membrii trebuie să vină cu un pat decorat în funcție de tema competiției. Patul în general beneficiază de patru roți și trebuie să plutească, asta pentru că după o pantă mereu cursa trece un râu.

Dihori pe picior

Acesta este un sport ceva mai greu de înțeles, dar foarte amuzant. Participanții trebuie să-și bage pe fiecare picior câte un dihor, iar gleznele pantalonilor trebuie legate pentru ca animăluțele să nu iasă. Persoana care reușește să stea cât mai mult timp cu dihorii în pantaloni iese învingătoare.

Sursă foto cover: qbebe.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.