13 iulie 2020, 8:52

Află ce a făcut Smiley pentru un copil hărțuit din București

Smiley este un cântăreț român, în vârstă de 35 de ani și foarte iubit de către public. Zilele trecute acesta a primit de la mama unui băiat o scrisoare în care povestea că fiul ei este hărțuit de către colegii de clasă.

La scurt timp de la primirea scrisorii Smiley a hotărât să meargă personal la școală cu scopul de a-i ruga pe copii să fie mai buni unii cu alții. Întregul moment a fost filmat și postat de cântăreț pe canalul său personal de YouTube. Ajuns la școală în timpul orelor, Smiley a intrat în clasă la Emanuel sau Emi așa cum îi spune mama lui, cu un cadou și un tort pentru a-i spune „La mulți ani” băiatului. Acesta a împlinit recent vârsta de 13 ani și din păcate era frecvent izolat de către restul copiilor.

Emanuel a devenit o victimă a bullying-ului pentru că nu este la fel ca toți ceilalți copii, el suferă de ADHD și are probleme cu vederea. Acestea sunt și motivele pentru care nu se descurcă la fel de ușor ca restul copiilor la școală. Toate acestea i-au dus pe colegii lui cu gândul la faptul că Emi este favorizat de către cadrele didactice întrucât beneficiază de programa adaptată nevoilor personale.

Pentru a afla mai multe detalii despre modul în care s-au desfășurat evenimentele vă invităm să urmăriți materialul postat de Smiley și bineînțeles, să-l cunoașteți pe Emi.

Sursă foto cover: revistatango.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.