24 ianuarie 2021, 11:32

Agenda Bucureștiului. Adrian Despot ne încântă cu un recital acustic “one man show”

Dacă nu ai încă planuri pentru weekend, îți venim în ajutor cu evenimentele de azi.

 

Concert

La terasa Hard Rock Cafe Bucharest, de la ora 21.30, solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, vine cu un recital acustic “one man show”. Mai multe detalii aici.

 

La umbră de salcie și margine de lac, Taraf de Caliu va întreține ritmurile în Herăstrău, la terasa Koviltir. Mai multe detalii aici.

 

Expoziții

Muzeul Național de Istorie a României (MNIR) anunță deschiderea expoziției „Onoarea Națiunilor. Ordine și Decorații din patrimoniul MNIR”. Expoziția va fi deschisă în perioada 13 august – noiembrie 2020 și va putea fi vizitată de miercuri până duminică între orele 10:00-18:00. Mai multe detalii aici.

 

Cinema

Pe Insula Artelor din Parcul Titan putem urmări Persepolis, de la ora 20:30. Intrarea la proiecții este liberă. Mai multe aici.

 

La ”Cinema sub clar de lună” are loc filmul MADRE / MAMA. Proiecțiile au loc în aer liber, de la ora 20:30, într-un spațiu amplu alăturat Casei Florescu-Manu de pe Calea Victoriei 192A . Mai multe detalii aici.

 

Seara Filmului Românesc. Filmul „Urma”, în regia lui Dorian Boguță, cu Marin Grigore, Teodor Corban, Mădălina Ghenea, Irina Rădulescu, va putea fi urmărit Grădina cu filme – Cinema & More, începând cu ora 20.30. Mai multe aici.

 

Stand-Up

 

Se întâmplă comedie la Fabrica Grivița. Hărmă, Bonea și Cazacu vor face show de la 19:30. Mai multe detalii aici.

 

La Comics Club de la 20:00, o nouă seară alături de Toma, Sorin & Cristi . Mai multe detalii aici.

 

 

Spectacol în aer liber

La Opera Comică pentru Copii o nouă interpretare a operei „Bastien și Bastienne” de Wolfgang Amadeus Mozart va avea loc la ora 19.00. Mai multe detalii aici.

 

Teatru

La Teatrul De Vara din Herastrau va fi piesa Romeo Și Julieta, în regia Liliana Pană, de la 20.30. Mai multe aici.

Teatrul Elisabeta va invita la comedia “Puricele in ureche”, de la ora 20:00, la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” din Bucuresti. Mai multe detalii aici.

sursa foto: iabilet.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.