4 decembrie 2021, 20:56

Agenda Bucureștiului. Apel umanitar! O fetiță de doar 1 an poartă pe umeri un diagnostic crunt

Târg caritabil pentru Alessia

O fetiță care luptă cu o boală rară. Alessia este din Constanța și poartă pe umeri un diagnostic crunt: amiotrofie spinală musculară. Mușchii fetiței se atrofiază de la o zi la alta și viața ei este total dependentă de aparate. Boala, mai nou, se poate trata: dar cu cel mai scump medicament din lume, care costă 2 milioane 100 de mii de dolari. Oameni din toată țara s-au mobilizat și organizează evenimente în care strâng fonduri pentru salvarea Alessiei. Mai multe detalii aici.

 

Târg

Targ Online de Sfanta Marie la Romanian Handmade Team. Peste 700 de produse lucrate cu dragoste. Mai multe detalii aici.

 

Expoziție

Rețeaua Națională a Muzeelor din România și Rezidența BRD Scena9 anunță vernisajul proiectului MUSEUM OF BROKEN RELATIONSHIPS (Muzeul Despărţirilor). Expoziția va putea fi vizitată până pe 17 octombrie, de marți până vineri, între orele 16.00 și 20.00, și în weekend, între orele 13.00 și 20.00. Intrarea este liberă. Mai multe aici.

 

Galeria Romană doreşte să se bucure de găzduirea expoziţiei “Lumina vine de la Răsăritul Cel de Sus”, autor Horea Paştina.Programul de vizitare: Luni-vineri: 10:00-18:00. Mai multe aici.

 

 

Teatru

Teatrul de vară Herăstrău vă invită la un spectacol în care puteți vedea, ca printr-o lentilă deformată, cum suntem, cum trăim, cum iubim și mai ales, cum ne chinuim (unul pe altul). Piesa Gaițele începe de la 20:30. Mai multe aici.

 

Cerere în căsătorie este o comedie spectaculoasa pe care o puteți urmări la Grădina Monteoru de la 20.00. Mai multe aici.

 

La Teatrul Național București – Sala Mare sunteți invitați la Străini în noapte, începând cu ora 20.00. Mai multe aici.

 

Cinema 

Filmul „Tipografic Majuscul”, în regia lui Radu Jude, cu Șerban Pavlu, Ioana Iacob, Bogdan Zamfir, Șerban Lazarovici, poate fi văzut în Grădina cu filme – Cinema & More, de la 20.30. Mai multe aici.

 

𝐒𝐎𝐓̦𝐈𝐈 𝐃𝐄 𝐌𝐈𝐋𝐈𝐓𝐀𝐑𝐈 revine, printr-o proiecție specială în aer liber, la Cinema Elvire Popesco, de la 20.30. Mai multe detalii aici.

sursa foto:Facebook


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.