26 februarie 2021, 2:59

Agenda Bucureștiului. Petrece seara la Gala Poeziei Române Contemporane împreună cu Phoenix

Teatru 

„Who Am I? A human-robot performance” este un spectacol-instalație la granița teatrului, dansului și a instalațiilor de artă, într-un concept dezvoltat pentru prima dată în România. Spectacolul va fi jucat pe o scenă atipică, începând cu ora 19.00. Mai multe detalii aici.

 

De la ora 21, publicul are șansa de a vedea o nouă reprezentație „Să vorbesc cu tine” într-unul dintre cele mai moderne și noi spații culturale din București: Caro Cultura. Mai multe detalii aici.

 

Târg

În perioada 10 – 20 septembrie 2020 are loc cea de a opta ediție a Zilelor Muzeului Țăranului. În preajma sărbătorii Înălțarea Sfintei Cruci, cunoscută în popor și ca Ziua Crucii, Muzeul Național al Țăranului Român prăznuiește cu expoziții noi, târg de icoane, ateliere de creativitate și multe filme. Mai multe detalii aici.

 

StandUp

Seara de stand up cu Nae Nicolae , Cristi Manolescu , Anghel Constantin si Danut Petre la Regina Club, de la ora 20.00. Mai multe aici.

 

Concert

La Caru’ cu bere puteți participa la un concert de operă, la ora 20:00, în salonul restaurantului. Susținut de baritonul Marius Nine și soprana Nelly Niculae, acompaniați de Valentin Albeșteanu. Mai multe detalii aici.

 

Cinema

Cinema în aer liber. Evenimentul se întoarce pe Insula Artelor din Parcul Titan cu cele mai bune filme ale anului Intrarea la proiecții este liberă. Scafandrul şi fluturele începe de la ora 20.00. Mai multe aici.

 

De la ora 21, Gastrobar se transformă în cinema. Deasupra orașului se spun și se văd povești de peste tot din lume. Mai multe aici.

 

Fapte Bune!

Asociația Ajutăm printr-un zâmbet a realizat pe Facebook un eveniment, “ Fă ghiozdanul unui copil!”, unde poți ajuta un elev. Mai multe detalii regăsiți aici.

 

Expoziție

Cea mai importantă expoziție de fotojurnalism la nivel global, World Press Photo Exhibition Romania, se va deschide și anul acesta în București la Muzeul Național de Artă al României. Programul de vizitare este 9 septembrie – 30 septembrie, de miercuri până duminică, între 11.00-17.00. Mai multe aici.

 

GALERIA ROMANĂ are plăcerea de a vă invita la deschiderea unei noi expoziţii: Georgeta Stefanescu- ”Spiritele parcului ”. Vernisajul expoziţiei va avea loc joi începând cu ora 19:00. Mai multe detalii regăsiți aici.

 

Gala Poeziei Române Contemporane va avea loc joi în Grădina Institutului Cultural Român. Phoenix va deschide evenimentul, la ora 17.00, cu un recital. Mai multe detalii aici.

sursa foto:icr.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.