21 septembrie 2020, 15:44

Airbnb pune la dispoziție o noapte la Luvru. Care sunt cerințele pentru candidați

Serviciul de închiriat locuinţe Airbnb a lansat un concurs care are drept proba o singură întrebare și care are un premiu unic: o noapte la Luvru. La acest concurs se poate înscrie oricine. 

Câştigătorii vor primi un tur privat al muzeului, vor sta la cafea în faţa tabloului Mona Lisa, vor lua masa la umbra lui Venus din Milo şi se vor bucura de un concert privat în apartamentele împăratului Napoleon al Treilea. Seara se va încheia într-o mini-piramidă construită special în interiorul celebrei Piramide din curtea Luvrului, unde vor petrece noaptea câştigătorii concursului, potrivit Digi24.ro.

Airbnb este o companie americană înființată în 2008 care deține o platformă online prin care se pot închiria, oriunde în lume, camere, apartamente sau case întregi direct de la proprietar. Compania deține un serviciu de închirieri de 600.000 de listări în mai mult de 190 de țări. Avantajul principal al platformei Airbnb constă în folosirea datelor pentru extinderea serviciilor, informații precum perioada vacanței și anumite servicii sau produse care ar putea fi pe placul călătorilor pot fi ușor obținute.

Sursa abcnews.go.com

Compania vrea să celebreze în acest mod 10 ani de prezenţă în Paris. Candidaţii trebuie să spună de ce ar fi musafirii ideali pentru Mona Lisa. Se poate înscrie oricine, fără condiţii.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

  1. Amarine Daniela

    3 aprilie

    De ce as fi musafirul perfect pt Monalisa? As vorbi Monalisei si as intreba-o care-i secretul zambetului sau?Milioane de oameni isi pun aceasta intrebare:De ce zambeste Monalisa? Cantece s-au lansat in intreaga lume pe acest subiect..Sunt convinsa ca misterul surasului sau nu va fi dezlegat nicicand,Leonardo Da Vinci l-a luat cu el…

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.