1 octombrie 2022, 15:19

Al șaptelea sezon din „Fear the Walking Dead” se întoarce din 18 aprilie

Eroii din „Fear the Walking Dead” se întorc cu a doua jumătate a sezonului 7 și noi aventuri, obstacole și provocări într-o lume lipsită de lumină și speranță, în care aerul este la fel de toxic ca și mușcătura monștrilor care-i urmăresc constant. Atmosfera este „și mai” postapocaliptică după ce Teddy (John Glover) a detonat focoase nucleare în Texas la finalul celui de-al șaselea sezon. Episoadele noi sunt difuzate pe AMC începând cu 18 aprilie, de la ora 22:00, în fiecare zi de luni.

Lecții de supraviețuire

Cei care au rămas încă în viață după catastrofa nucleară se chinuie și mai tare să supraviețuiască. Lennie James revine în rolul lui Morgan, o adevărată ancoră în franciza „The Walking Dead”.

Din distribuție fac parte în continuare și Alycia Debnam-Carey (Alicia Clark), Colman Domingo (Victor Strand), Danay Garcia (Luciana), Maggie Grace (Althea), Keith Carradine (John Dorie Sr), Alexa Nisenson (Charlie), Jenna Elfman (June Dorie), Austin Amelio (Dwight), Ruben Blades (Daniel Salazar) și Karen David (Grace).

Istoria Filmelor Horror

Alături de a doua parte a sezonului 7 din „Fear the Walking Dead” revine și seria documentară „ Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”, ajunsă la al treilea sezon.

Imediat după episodul din „Fear the Walking Dead”, la AMC urmează de la ora 23:00 „Eli Roth: Istoria Filmelor Horror”, seria documentară ajunsă la al treilea sezon. Regizorul Eli Roth („Hostel”) continuă periplul printr-un gen cinematografic subestimat, cu combinația sa de succes care îmbină interviuri pătrunzătoare cu videoclipuri editate cu măiestrie din filme care s-au întipărit în cultura populară, încadrate prin subgenuri adaptate timpurilor. În sezonul al treilea, temele abordate sunt „groază de vacanță”, mediumuri, infecții și apocalipse, printre altele.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol