26 ianuarie 2020, 1:37

Alimente și îmbrăcăminte gratuite pentru oamenii nevoiași

Primul distribuitor automatizat din lume care oferă alimente și haine persoanelor fără adăpost va fi inaugurat în curând în Marea Britanie. Această măsură vine în sprijinul celor care sunt lipsiți în totalitate de orice resurse, numărul acestora atingând un nivel record în Marea Britanie. Noul aparat este conceput de organizația de caritate britanică Action Hunger.

Mașina Action Hunger va fi alimentată cu fructe proaspete, șosete și pastă de dinți de către complexul comercial britanic Tesco, precum și de alte hypermarketuri.

 

Sursa www.iol.co.za

Mașinile Action Hunger oferă acces (la astfel de articole) pentru cei mai vulnerabili din societatea noastră, pentru a asigura cele mai de bază nevoi„, afirmă această organizație de caritate într-un mesaj publicat pe site-ul ei oficial, conform sursei Agerpres.ro

 

Sursa: www.signature-reads.com

Distribuitoarele vor fi alimentate de echipe de voluntari în fiecare zi.

Fiind un aparat modern, utilizatorii vor avea acces la distribuitoare prin intermediul unor carduri, prin care iși pot achiziționa câte trei bunuri pe zi. Potrivit Action Hunger, această măsură a fost adoptată pentru a evita posibile abuzuri fată de acest program. Cele 100 de carduri vor avea un chip special pentru a putea fi blocate în cazul în care acestea se vor pierde, precizează bbc.com.

Sursa: http://www.bbc.com

Primul aparat Action Hunger va fi inaugurat în Nottingham la începutul lunii decembrie, urmând ca Manchester iar apoi New York să beneficieze la rândul lor de astfel de distribuitoare.

[Sursa: www.thesun.co.uk]

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.