29 ianuarie 2023, 1:14

Alla Pugaciova: „Au fost țărani, au devenit sclavi”

Alla Pugaciova a făcut o postare pe Instagram în care se adresează celor care o critică.

“Doamne, ce binecuvântare că sunt urâtă de acei oameni pe care i-am urât întotdeauna! Dacă m-ar fi plăcut, ar fi însemnat că am cântat și am trăit degeaba. Motivul este clar. Lasă-i să scrâșnească din dinți. ERAU ȚĂRANI, AU DEVENIT SCLAVI.”

Nu reiese cu exactitate din postare cui se adresa Alla Pugaciova, însă contextul e ușor de intuit.

La sfârșitul lunii septembrie, surse de la Izvestia și Channel Five au raportat că Alla Pugaciova, care s-a întors în Rusia în august, a părăsit din nou țara. Alte surse nu au confirmat încă acest lucru. O sursă a susținut că Pugaciova a venit în Rusia pentru a pune în vânzare o proprietate în satul Griaz din regiunea Moscovei. Impresarul ei a refuzat să comenteze.

La 18 septembrie, Alla Pugaciova a cerut Ministerului rus al Justiției să fie declarată „agent străin”, după ce soțul ei, Maksim Galkin, fusese trecut în registrul „agenților străini” cu o zi înainte. Pugaciova l-a numit pe soțul ei un „adevărat patriot al Rusiei” care și-a dorit pentru țara sa „o viață pașnică, libertate de exprimare” și „să se pună capăt morții băieților noștri pentru scopuri iluzorii”. După această postare, Pugaciova a fost reclamată la poliție.

Citește și:

Războiul din Ucraina: Megastarul pop rus Alla Pugaciova condamnă conflictul în termeni categorici 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol