18 iunie 2022, 12:15

Alte șase localități de lângă București intră în carantină

Bucureștiul este înconjurat de localități care pică în carantină precum piesele de domino. Încă șase au intrat în vizorul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP). Acesta a dat aviz pentru carantinarea localităților Corbeanca, Mogoșoaia, Măgurele, Popești Leordeni, Otopeni și Dobroiești, din județul Ilfov.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, va semna ordinul pentru intrarea în carantină pentru aceste localități și se va institui carantina.

Alte localități din apropierea Capitalei sunt și ele carantinate: Chiajna, Bragadiru, Ciorogârla sau Berceni.

UPDATE

În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni , Mogoșoaia, din Județul Ilfov și Lumina, Costinești, Agigea, Mihail Kogălniceanu , Medgidia, Valu lui Traian, Techirghiol, din Județul Constanța.


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol