23 iunie 2024, 21:56

Amazon face angajări în România. Ce posturi pune la dispoziție gigantul tehnologic american

Gigantul tehnologic american Amazon face angajări în România. Sunt căutați în special programatori, care să lucreze la serviciile de cloud ale companiei și la asistentul digital Alexa.

Compania va recruta cel puţin 1.300 de angajaţi pentru noul său sediu din Bucureşti, din cadrul proiectului Globalworth Campus din Pipera, dezvoltat de fondul de investiţii Globalworth condus de Ioannis Papalekas. Amazon a semnat cu fondul de investiţii pentru 13.500 mp de birouri.

Compania americană a demarat deja recrutările în Bucureşti, o parte dintre oamenii deja selectaţi făcând parte din echipa centrului de dezvoltare de software deţinut în Capitală de gigantul american Intel.

Sursa www.romania-insider.com

Cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați, noul sediu Amazon și Amazon Wev service găzduiește un nou centru de inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testare a produselor Alexa, toate fiind implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon.

Lansat în iulie 1995, Amazon este cel mai puternic retailer online și unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare la nivel mondial, potrivit profit.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Comentariile sunt oprite pentru acest articol