18 ianuarie 2022, 0:35

Amazon va realiza un nou serial TV inspirat din Stăpânul Inelelor

Vești bune pentru fanii seriei Stăpânul Inelelor, Amazon a achiziționat drepturile de televiziune globale aferente romanului scris de JRR Tolkien și intenționează să-l adapteze într-un serial TV ce va fi difuzat pe durata mai multor sezoane.

Amazon a concurat pentru acest proiect cu Netflix și HBO, câștigând licitația pentru o sumă de peste 200 de milioane de dolari. Acțiunea va fi plasată în teritoriile ce compun Pământul de Mijloc și vor fi prezentate evenimente care preced acțiunea din „The Fellowship of the Ring” („Frăția inelului”), primul film al trilogiei.

sursa: nerdist.com

Scrierea scenariului, filmările și post-producția vor adăuga costuri cuprinse între 100 de milioane și 150 de milioane pentru fiecare sezon la bugetul deja astronomic al acestui proiect, potrivit deadline.com.

sursa: arstechnica.com

Romanul „The Lord of the Rings” a fost desemnat cartea preferată a mileniului de clienții grupului Amazon, într-un sondaj realizat în anul 1999. Adaptarea cinematografică a romanului „Stăpânul Inelelor” a fost realizată sub forma a trei lungmetraje ce au fost produse de New Line Cinema și au fost regizate de Peter Jackson.

 

[Sursă imagine: thenerdstash.com]

 


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.