25 octombrie 2021, 23:46

Amenzi de peste 600.000 în ultimele trei zile, pentru nerespectarea măsurilor anti COVID-19

În ultimele trei zile, polițiștii Capitalei și jandarmii au dat amenzi în valoare de 653.850 lei pentru nerespectarea măsurilor anti COVID-19.

Astfel, potrivit unui comunicat transmis de Direcția Generală a Poliției Municipiului București (DGPMB), „cu sprijinul Jandarmeriei, Politiei Locale, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Agentiei Nationale Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti si Inspectoratului Teritorial de Munca, au fost verificate peste 5.520 de obiective: piete agroalimentare, targuri, complexuri comerciale, mari magazine, dar si magazine de cartier, terase, mijloace de transport in comun”.

În același timp, polițiștii recomandă în continuarea portul măștii de protecție și păstrarea distanțării fizice.

„Facem apel la toti cetatenii sa respecte masurile de protectie impotriva infectarii cu virusul COVID-19, sa poarte masca de protectie, sa pastreze distantarea fizica si sa respecte normele sanitare. Pe fondul cresterii numarului de cazuri, trebuie sa fim constienti de datoria pe care o avem toti fata de cei din jurul nostru, fata de familiile noastre, fata de toti membri comunitatii”, se mai arată în comunicatul transmis de DGPMB.

Sursă foto: bihon.ro


ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.